Facebook

Endnu et point efter godt spil

DSC_0002.JPG
Jammerbugt FC's Daniel Moth ærger sig efter endnu et forsøg afvises af træværket.
15-09-2013

Af Thomas Jansen

Det var den samme historie, som så mange gange før denne sæson, da Jammerbugt FC lørdag gik fra banen efter sin kamp i 2. division. Spillet var godt og chancerne mange, men målene var få. Ind ville den lille runde ganske enkelt ikke.

Jammerbugt FC startede ellers hjemmekampen på Sparekassen Vendsyssel Arena som lyn og torden og dagens gæster fra FC Djursland blev presset tilbage til eget felt. Her forsvarede de med næb og klør, og allerede i kampens første minutter var Jammerbugt FC tæt på at bringe sig foran. Blandt andet sendte Steven Miller den første af Jammerbugt FC's tre bolde på træværket denne dag.

Efter 13 minutter minutter kom belønningen så, og ja det var et mål. Efter et hjørnespark steg Jammerbugt FC's Thomas Quorning til vejrs og headede bolden i mål til en fortjent føring til hjemmeholdet. Der kom dog ikke hul på bylden af den grund, og trods mange gode chancer efterfølgende, var marginalerne fortsat ikke med Jammerbugt FC.

Og så skete det der har det med at ske når kampen ikke lukkes ned. Gæsterne fra Djursland fik udlignet til 1-1 på sin første visit nær Jammerbugt FC målet. Stillingen 1-1 holdte til pausen trods endnu en på træværket fra Jammerbugt FC. Denne gang fra midtabanespilleren Daniel Moth efter den halve time.

I anden halvleg fortsatte billedet, dog kom FC Djusland lidt bedre med, men det var på ny Jammerbugt FC der efter flere superredninger af gæsternes målmand, igen måtte se sig afvist af træværket med små tyve minutter igen. Det var efter et forsøg fra Sead Gavranovic.

Heller ikke Nickolaj Thomsens comeback efter en skade kunne ændre ved de mange lige ved og næsten afslutninger på Jammerbugt FC's angreb. Nickolaj Thomsen kom på banen sidst i anden halvleg, men heller ikke han fandt vej til netmaskerne, og således endte med slutresultatet 1-1 og pointdeling mellem Jammerbugt FC og FC Djursland.

Efter kampen sad Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck tilbage med en undren over hvordan det kun var blevet til et point og ikke tre. Spillet havde været til mere og den positiv fodbold glædede naturligvis cheftræneren midt i alt frustrationen.

- Jeg er tilfreds med spil, løb og engagement. Ja, jeg er tilfreds med det hele, men den vil bare ikke i mål for os. Når vi spiller godt, men ikke kan score, så skal vi have det ene point, og det fik vi, så det er positivt, lød det fra en cheftræner, der på den ene side var glad og tilfreds, men på den anden side særdeles frustreret. En følelse de 208 tilskuere som overværede kampen, formentlig godt kunne sætte sig ind i.

Kan Jammerbugt FC fortsætte det positive fodboldspil i de kommende kampe, så må heldet vende på et tidspunkt. Gerne allerede nu på søndag d. 22. september, hvor ude på Høje Bøge Stadion gælder FC Svendborg kl. 13.00.

Jammerbugt FC - FC Djursland: 1-1 (1-1)

13' 1-0 Thomas Quorning, Jammerbugt FC
19' 1-1 Kristian Kaagh, FC Djursland

Tilskuertal: 208


Der var trængsel foran gæsternes mål i store dele af kampen.


Fra bænken kunne trænerteamet se en god indsats, mens heldet ikke var til at få øje på.