Facebook

Endnu et stærkt comeback gav point

Skov.jpg
Arkivfoto. Kasper Skov scorede et flot udlignende mål til slutresultatet 1-1
03-04-2018

Af Thomas Jansen

Der var for fjerde gang i streg point på kontoen for Jammerbugt FC, og for tredje gang i streg kom pointene i hus efter et stærkt comeback.

I forårets anden runde gik Jammerbugt FC til pause nede 0-2 mod Middelfart, men kunne alligevel sætte et point på kontoen ved slutfløjtet, hvor måltavlen skrev 2-2. Runden efter lød pausestillingen 0-1 hjemme mod Marienlyst, mens slutresultatet hed 3-1 til Jammerbugt FC.

To flotte og pointgivende comebacks, som blev fulgt op af endnu et 2. Påskedag i Kolding.

Det var første gang i år, at Jammerbugt FC spillerne blev sendt på rigtigt græs, og selvom værterne havde gjort en flot indsats for at løsne vinterens tag om plænen, så blev det aldrig nogen videre velspillet fodboldkamp. Til gengæld blev der fightet.

Første halvleg var meget chancefattig og til forskel for de to tidligere comebacks kunne Jammerbugt FC gå til pause med stillingen lige. 0-0.

Der var enkelte chancer i begge ender. Bl.a. ramte Viktor Ahlmann sidenettet efter 20 minutter, mens Kolding skød forbi minutter forinden. Men rigtig farligt blev det aldrig i løbet af de første 45 minutter.

I anden halvleg kom der til gengæld et par scoringer og allerede efter fem minutter, var Kolding IF igennem i feltet, men bolden, der blev prikket forbi Thomas Nielsen, som var tilbage mellem stængerne efter en skade, blev reddet af Mads Larsen inden den nåede målstregen. Minutter senere fik Christian Rye en lang tå på i den anden ende, men bolden sneg sig lige forbi.

Efter 65 minutter kom scoringen. Det var værterne som angreb op ad venstre kanten, hvorfra der blev slået et tidligt indlæg. Bolden blev headet ned til en Kolding spiller på kanten af feltet og herfra blev den sendt i nettet, velplaceret i den ene side. 1-0 til Kolding IF og så skulle der graves endnu et comeback frem.

Men Jammerbugt FC spillerne har vist, at moralen er i top og også denne dag lykkedes det at komme tilbage. Der var ellers mere modgang på vej. Med et kvarter igen fik Lasse Steffensen sit andet gule kort og dermed rødt. 

En mand i undertal knækkede dog ikke Jammerbugt FC. Tværtimod. Små to minutter senere sørgede Kasper Skov, der var blevet indskiftet øjeblikke forinden, nemlig for udligningen til 1-1. Det skete på en ganske flot solo aktion, hvor den unge angriber udfordrede og afdriblede tre Kolding forsvarer, inden han sendte bolden i mål fra tæt hold.

I kampens døende minutter hev tilbagevendte Thomas Nielsen en pragtredning frem på et veleksekveret Kolding frispark, og endnu engang kunne Jammerbugt FC gå fra banen med point. Denne gang et af slagsen efter endnu et stærkt comeback.

- Det var ikke nogen køn kamp. Det var en hård kamp. Men den var chancefattig – især i første halvleg. Da vi i anden halvleg kommer bagud, og efterfølgende en mand i undertal, kunne det have været lukket og slukket for vores vedkommende. Men på en flot aktion af Kasper Skov kommer vi tilbage og så redder Thomas Nielsen os med en redning til sidst, hvor han er ude i fuld længde. Det er et rigtig godt point at få, når kampen gik som den gik, og vi kommer i undertal. Vi viser høj moral og får point på en meget svær udebane, lød det efter kampen fra cheftræner Bo Zinck, der med det ene point, og med rundens øvrige resultater, kan glæde sig over fortsat at være godt med i kampen om oprykning.

Kolding IF – Jammerbugt FC: 1-1 (0-0)
65’ 1-0 Sebastian Sommer, Kolding IF
75’ Rødt kort Lasse Steffensen, Jammerbugt FC
77’ 1-1 Kasper Skov, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Thomas Nielsen – Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Lasse Steffensen, Mads Larsen – Sead Gavranovic, Christian Rye, Zander Hyltoft, Michael Byskov (Anders R. Jensen) – Viktor Ahlmann (Kasper Skov), Morten Thomsen (Ruben Winther).