Facebook

Endnu tre point varmede mod Skovshoved IF

Jubel.jpg
28-05-2018

Af Thomas Jansen

Temperaturen nærmede sig samme niveau som Jammerbugt FC’s pointhøst i tabellen, da Jammerbugt FC i forårets tredjesidste runde tog i mod Skovshoved IF.

Stegende hedt var der på Sparekassen Vendsyssel Arena, da første fløjt lød og begge hold for ud af starthullerne. Allerede efter to minutter lagde Nicklas Sørensen et flot indlæg indover, hvor Sead Gavranovic var tæt på at sætte kampen i gang med en hurtig Jammerbugt FC føring.

Det lykkedes dog ikke og selvom begge hold var startet med god energi var det som om luften begyndte at sive ud af opgøret som minutterne gik og varmen bagte ned over grønsværen. Gæsterne fra Skovshoved IF sad mest på bolden, som de har for vane at gøre i mange af deres kampe, men det var Jammerbugt FC som skabte chancerne. 

1. halvleg bød dog ikke på så mange af slagsen. Intensiteten dalede lidt frem mod en pause i skyggen, og ind i mellem svigtede koncentrationen også. Men efter et kvarters pause var energien fornyet og Jammerbugt FC startede 2. halvleg, som de startede den første.

To minutter efter pausen bygger Jammerbugt FC tålmodigt et angreb op. Zander Hyltoft sender en bold på tværs indover feltet, hvor Morten U. Thomsen dukker op og header på stolpen. Minutter senere flugter Sead Gavranovic fra distancen på en returbold, som dykker helt perfekt under overliggeren, men gæsternes keeper formår med fingerspidserne lige at vippe den over mål.

Det begyndte at trække op til en scoring. Den kom efter ca. en times spil. Igen var det Jammerbugt FC angriberen Morten ”UT”, som var på spil. Fra den ene side af feltet sparker han resolut og fladt i det lange hjørne, og denne gang indenom stolpen. Dermed blev det 1-0 til hjemmeholdet, som fortsatte med at skabe chancer, trods gæsternes overtag i forhold til boldbesiddelse.

Med et lille kvarter igen er det indskiftede Tommy Fabricius, som med sine hurtige fødder sætter ild til det opvarmede græstæppe, da han sætter i spurt forbi Skovshoved defensiven. Lige før feltet bliver han imidlertid stoppet, men det koster gæsterne et rødt kort og dermed en mand i et tidligt og afkølende bad. 

En mand i overtal bliver chancerne ved at komme for Jammerbugt FC. Tommi Fabricius var blandt andre på spil igen, men han måtte se sit forsøg prelle af på stolpen, efter en ellers god aktion. Også Nicklas Sørensen bød sig til, men hans afslutning tog keeperen sig af. De blåblusede skulle have lukket opgøret, ikke mindst med tanke på afslutningen i de to holds seneste opgør, hvor målene strøg ind en dramatisk afgørelse.

Men publikum fik lov at svede helt frem til slutfløjtet. Det blev ved de 1-0 til hjemmeholdet efter en kamp, hvor gæsterne havde haft bolden mest, men hvor Jammerbugt FC i sidste ende bestemte, hvad de fik lov at gøre med den. Chancerne stod hjemmeholdet derfor for. Det lykkedes at komme den ene i nettet og det gav denne dag tre point.

Det sendte Jammerbugt FC på 35 point, vel næsten det samme som det antal grader temperaturen sneg sig op på denne dag på Sparekasse Vendsyssel Arena.

Jammerbugt FC – Skovshoved IF: 1-0 (0-0)
59’ 1-0 Morten U. Thomsen, Jammerbugt FC
78’ Rødt kort – Frederik Thyssen, Skovshoved IF

Jammerbugt FC: Thomas Nielsen – Søren Astrup, Søren V. Pedersen, Lasse Steffensen (Tommi Fabricius), Ruben Winther – Anders R. Jensen (Rasmus Herman Frederiksen), Christian Rye, Zander Hyltoft, Nicklas Sørensen – Sead Gavranovic, Morten U. Thomsen (Alexander Tved Hansen).