Facebook

Erfaren offensiv profil fortsætter i Jammerbugt FC

michaelNielsen.jpg
29-06-2017

Af Thomas Jansen

Endnu en vigtig forlængelse er på plads i Jammerbugt FC. Således har Michael Nielsen forlænget sin aftale med klubben med yderligere et halvt år.

Michael Nielsen, som er en af truppens mest erfarne spillere, har i foråret været en væsentlig drivkraft i Jammerbugt FC’s offensiv, og Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, har forhåbninger om det samme vil være tilfældet i den kommende efterårssæson.

- Michael er et nyt bekendtskab for mig, men vi deler mange af de samme holdninger til fodbold. Han er en af de rutinerede kræfter, som med sin erfaring skal være med til at gå forrest. Så Michael er en vigtig spiller og forhåbentlig kan han i den kommende sæson bidrage endnu mere og jeg håber da også, at jeg, trods Michaels store erfaring, kan udvikle Michaels spil endnu mere. Jeg ser i hvert fald meget frem til samarbejdet, siger Bo Zinck om sin seneste forlængelse.

Michael selv har også i sinde at løfte overliggeren endnu mere i den kommende sæson. Både hos sig selv, men bestemt også for holdet i sin helhed.

- Jeg synes, at holdet ser rigtig spændende ud til den kommende sæson og jeg har stadig en stor lyst til fodbold. Så egentlig var det en nem beslutning at fortsætte som Jammerbugt FC spiller, forklarer Michael Nielsen og fortsætter;

- Jeg forventer vi spiller med om pladserne til oprykningsspillet. Jeg skal nu til min tredje sæson i Jammerbugt FC og vi er indtil videre kun været med i nedrykningsspillet, så den kan jeg jo tænke lidt over personligt, smiler Michael Nielsen, inden han motiveret understreger målet er oprykningsspillet denne gang.

- Det giver helt sikkert lidt ekstra til motivationen. Nu skal det altså være oprykningsspillet. Det må og skal være målet, og jeg glæder mig.

Michael Nielsen kom til Jammerbugt FC fra Vendsyssel FF tilbage i sommeren 2015 og kan nu tage hul på sin tredje sæson i den blå Jammerbugt FC trøje.