Facebook

Erik Arne varmer op med sol og strand

Erik_Arne_-_vinder_maalaktie.jpg
30-01-2014

Af Thomas Jansen

Mens Jammerbugt FC’s spillere løber gennem snedriverne for at blive klar til foråret, kan en trofast støtte lade op på helt anden vis.

Erik Arne Olsen, som er fast støtte når den blå bølge ruller på Sparekassen Vendsyssel Arena, blev nemlig udtrukket som vinder af hovedpræmien i Jammerbugt FC’s målaktie konkurrence.

Konkurrencen afvikles ved afslutningen af hver halvsæson, hvor alle der støtter Jammerbugt FC med målaktier har mulighed for at vinde flotte præmier fra Jammerbugt FC's samarbejdspartnere. I forbindelse med efterårssæsonens afslutning blev der således fundet en række vindere, og her løb Erik Arne Olsen med den største af dem alle. Et gavekort på kr. 2.500,- til Sol og Strand Feriehusudlejning.

Dermed kan den glade vinder, Erik Arne, trods det hårde vintervejr, nu lade op til forårssæsonen på behagelig vis – og den trofaste Jammerbugt FC støtte forsikrer da også at han er klar fra første fløjt når bolden igen ruller i 2. division vest dette forår.

Vi ønsker god fornøjelse til Erik Arne og familie, og minder om at der forud for den kommende forårssæson igen kan bakkes op via målaktier.

Kontakt Jammerbugt FC for mere information eller følg med her på jammerbugtfc.dk, hvor der frem mod fodboldforårets start vil kunne læses mere om målaktier.