Facebook

Esben Sørensen stopper i Blokhus FC

Esben Sørensen profilfoto.jpg
25-01-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC og højre backen Esben Sørensen har I fælles forståelse ophævet spillerens kontrakt et år før tid.

Det er med afsæt i et personligt ønske fra Esben Sørensen, at kontrakten ophæves.

- Esben har været glad for at være i Blokhus FC, men han er bosat i Randers og har således en forholdsvis lang køretur til og fra træning. Blandt andet grundet omstændigheder omkring sin jobsituation, har Esben derfor haft et ønske om at finde en klub tættere på sin bopæl. Det har vi forståelse for og vi har derfor imødekommet dette ønske, forklarer Blokhus FC direktør Mogens Andersen og tilføjer, at en ny spiller kan være på vej ind.

- Vi har formået at holde truppen mere eller mindre intakt her i vinterpausen. Efter Esbens exit håber vi derfor også på at kunne tilføre en ny mand til truppen inden for de nærmeste dage, således vi kan tage hul på forårets kampe med fuld styrke.

Esben Sørensens tid i Blokhus FC har været plaget af skader og højre backen har derfor ikke fået lov at spille meget i den blå trøje.

- Esben har været uheldig med en langvarig skade det meste af sin tid hos os og derfor fik vi desværre aldrig for alvor glæde af Esbens kvaliteter på banen. Esben er dog på vej tilbage i form nu, og er en meget arbejdsom og talentfuld spiller, så jeg er sikker på hans nye klub får stor glæde af ham. Vi ønsker ham i hvert fald alt mulig held og lykke herfra, slutter Mogens Andersen.

Blokhus FC takker Esben for indsatsen og ønsker held og lykke fremover.