Facebook

Et nervepirrende og flot forår skal rundes godt af

149459860e3fc083900cf59ad13434fa.jpg
15-06-2017

Af Thomas Jansen

Sæsonens sidste kamp venter lige om hjørnet, eller det vil sige, den venter lige godt og vel 300 km syd på. Det er nemlig FC Sydvest, som står klar i Tønder til sidste dyst i denne omgang.

Heldigvis bliver den slet ikke så spændende, som det for få runder så ud til den skulle blive. Jammerbugt FC har nemlig sikret sig endnu en sæson i 2. division med den på alle måder flotte sejr hjemme over Boldklubben Frem i andensidste spillerunde.

- Det var en kamp, hvor vi ville det mere end dem – heldigvis. Jeg synes vi spiller en taktisk klog kamp, men samtidig også en meget seværdig kamp. Det kunne ikke blive en meget bedre afslutning på eget græs, fortæller en glad og lettet Jammerbugt FC cheftræner, Lars Justesen, som undervejs i 3-0 sejren dog måtte leve med den enorme spænding, der har kendetegnet hele dette forår.

- Holbæk, som vi jo skulle holde under os, kom foran i sin kamp allerede efter fem minutter, så vi vidste tidligt, at vi var nødt til at skulle frem og vinde. Men det var vi nu også indstillet på fra start. Men da vi brænder de første par chancer, nåede jeg da at blive lidt nervøs og frygte at det knep med skarpheden, som vi har måtte bøde for i et par andre kampe. Men heldigvis dukkede Ahlmann op og sendte os i front, og i pausen talte vi om, hvor vigtigt det nu var at komme ud og jagte målene til 2-0 og 3-0. Kampen skulle altså lukkes. Derfor var det også en ubeskrivelig stor forløsning, da vi får scoret, og foran med tre kan vi jo pludselig det hele. Det var virkelig en fornøjelse at se og det var fuldt fortjent, understreger Lars Justesen.

Nu går turen så et smut til grænsen, hvor Jammerbugt FC spillerne for første gang dette forår kan løbe på banen med ro i sindet. Det tunge pres er fjernet og mon ikke spillerne føler sig lidt lettere end normalt lørdag. Men frihed er bestemt ikke lige med ligegyldighed. Humøret er højt efter lørdagens sejr og nu vil mandskabet slutte sæsonen godt af, med positivt spil og gerne tre point.

- Vi skal jo sådan set gå efter at blive nummer tre i tabellen – muligheden forelægger. Vi har også mulighed for at slutte forårets tabel, som det næstbedste hold, og det synes jeg bestemt er værd at spille for. Men ellers så handler det jo om at slutte sæsonen godt. Vi skal ned og forhåbentlig spille en god kamp mod et hold, der også har gjort det rigtig godt. Og så håber jeg personligt på at få en god afslutning på projektet her. Det har været en god oplevelse og det vil jeg rigtig gerne runde godt af sammen med holdet, siger Justesen, der skal føre sit Jammerbugt FC hold ud til kamp for sidste gang i denne omgang.

Jammerbugt FC og FC Sydvest spiller lørdag d. 16. juni kl. 15.00 på BankParken Tønder.