Facebook

Fabricius sætter fart og ser frem mod Middelfart

Fabricius_profil.jpg
09-05-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC sikrede sig en flot udesejr på hele 3-0 over Marienlyst i sidste runde. Her spillede Tommi Fabricius en central rolle, og det gør han gerne igen torsdag mod Middelfart.

Den lynhurtige angriber blev skiftet ind i anden halvleg ved stillingen 1-0 til Jammerbugt FC og var med to assists i høj grad med til at sikre sejren.

- Det var en stor fornøjelse at komme ind og få sat sit præg på opgøret. Jeg har længe håbet på at kunne spille en rolle i den gode stime af resultater, som vi har haft. Det er altid en dejlig følelse, at sætte den næstsidste fod på et mål, selvom jeg dog fortsat foretrækker, at have den sidste fod på, smiler angriberen med de hurtige fødder.

De tre point og de to assists er dog ikke det eneste, der bringer smil på læben hos Tommi Fabricis. Siden sidste skifte fra NUBI og en tilværelse i Serie 2, har den 22-årige spiller fundet sig godt tilrette i Jammerbugt FC.

- Jeg er faldet rigtig godt til i klubben. Det er nogle gode gutter, som gør det let for en ny spiller som mig at komme til. Det, der har imponeret mig mest, er det sammenhold, som er et gennemgående tema i hele klubben. Derudover er jeg dybt imponeret over antallet af træninger, som man kan proppe ind i løbet af en uge. Jeg tror ikke helt jeg var klar over, hvad jeg gik ind til, da jeg valgte at skifte klub. Det er i hvert fald ikke frisk luft jeg mangler i min hverdage mere, lyder det Fabricius, der fortsat har et stort smil på læben.

Og det har han tænkt sig at beholde torsdag også. Han vil i hvert kæmpe for, at der er noget at smile over efter de næste 90 minutters fodbold, som spilles Kr. Himmelfartsdag ude mod Middelfart.

- Middelfart er, som alle de andre hold i oprykningsspillet, et stærkt mandskab. Jeg forventer derfor en tæt kamp, som i sidste ende sender tre pinde til det nordjyske, fortæller Tommi Fabricius alt imens smilet har fået følge af et målrettet blik.

Endnu en træning kalder for den unge spiller og holdkammeraterne. De sidste nuancer skal på plads i gameplanen, inden det går løs mod rækkens nr. seks Middelfart. Et hold, der kun har forladt grønsværen som taber en enkelt gang i dette forår. Til gengæld har Fynboerne spillet hele fem uafgjorte kampe, heriblandt 2-2 mod Jammerbugt FC i forårets anden runde.

Her nettede Søren V. Pedersen bege de nordjyske mål, mens han også kom på tavlen i sidste runde, da et flot direkte frispark sendte Jammerbugt FC på sejrskurs. Den centrale forsvarsspiller virker målfarlig og med en Tommi Fabricius der gerne lægger op, kan man håbe på en ny sejr til samlingen. Men tæt bliver det, mon ikke.

Jammerbugt FC gæster Middelfart Stadion torsdag d. 10. maj kl. 14.00.