Facebook

Fanklubben Blokhus Vikings er nu officielt online

BFC fans 7.jpg
17-09-2009

 

Af Torben Pedersen

Sponsorerne har velvilligt hjulpet til, så det nu er muligt for Fanklubben Blokhus Vikings, at lancerer deres helt egen topklasse hjemmeside.

Gang på gang, er fanklubben på lægterne til Blokhus FC´s kampe, og det er uanset vejr og vind. Spørg bare i AGF.

Hovedformålet er at støtte Blokhus FC til sejr, og skabe stemning, både vokalt og visiuelt - Med de regninger der dermed følger:

 - Vi har regninger for adskillige tusinde kroner ude at flyve, og vi har i starten primært kun været 3 mand der har dækket de udgifter af egen lomme, fortæller formanden for fanklubben Thomas Pedersen.

 - Vi benytter kun de rigtige effekter, som de største fanklubber også gør, og derfor er prisen derefter. Transporten fra Italien hvor mange ting handles, er eksempelvis en dyr omgang, og kræver derfor bestillingen af remedier naturligvis omtanke. Vi vil i første omgang takke vores sponsorer for at det nu er lykkedes at få en fantastisk hjemmeside op at køre, og for hjælpen til diverse ting på stadion. Men især en særlig tak til Pandrup Grafisk & Ultimate Web, som har gjort hjemmesiden realitet, slutter formanden, der også lover "Det helt store Set Up" til pokalkampen mod Brøndby IF på onsdag.

Se fanklubbens hjemmeside på: www.blokhus-vikings.dk