Facebook

Farvel til 1. Division med manér

Kusk_og_Zinck.jpg
10-06-2012

(Søren Kusk lukker og slukker med Blokhus FC i denne omgang)

 

Af Torben Pedersen

I eftermiddag kl.14.00 løber spillerne fra Blokhus FC på banen, til den sidste kamp i 1. Division i denne omgang, og det er med manér, når FC Hjørring er gæster i et ægte lokalopgør.

Blokhus FC har spillet sin chance væk, og kan derfor tage afsked med hjemmepublikummet, ved at gå ud og spille frit, og ikke mindst for æren, når FC Hjørring er modstanderen i dagens store lokalbrag.

Det sidste twist ville naturligvis have været, hvis vi fortsat kæmpede med om overlevelse - Men men men...

 

Vores rivaler er presset - Tvunget til sejr

 

FC Hjørrings skæbne i 1. Division er nemlig fortsat uvis, indtil rækken afgøres idag. Et emne der faktisk har været vendt og debatteret i pressen i ugens løb, om at alle kampe burde spilles samtidig i de to sidste spillerunder.

Det er ikke tilfældet i dag, hvor FC Hjørring er presset. For taber FC Hjørring i lokalopgøret, imens AB vinder ude mod Hobro IK, og Roskilde får et point mod Brønshøj, er det netop FC Hjørring der trækker nitten, og følger Blokhus FC, ned i 2. Division Vest.

Scenariet skal langt fra afvises, men omvendt er chancerne minimale, bare med tanke på, at AB SKAL vinde i Hobro, som har 6. pladsen at spille for.

 

Afsked til 1. Division - Og prominente navne

 

Som Blokhus FC kunne annoncerer på sitet forleden, spiller Peter Tranberg sin sidste kamp i eftermiddag. Ikke kun for Blokhus FC men helt generelt. En æra er slut i Jetsmark IF/Blokhus FC, for klubbens tidligere anfører, som har opnået så meget i sin tid, og scoret et utal af vigtige mål for klubben - Den dybeste respekt herfra, og tusind tak for de gode minder til Peter Tranberg.

Blokhus FC tager også afsked med cheftræner Søren Kusk, som for sidste gang, i denne omgang ihvertfald, står på Jetsmark Stadion, som cheftræner for hjemmeholdet. Historie blev skrevet sidste sæson, da Søren Kusk formåede at rykke "lille bitte" Blokhus FC, op i "De Stores" selvskab. En flot og imponerende bedrift, krydret med en udvikling af hele det unge hold samtidig. Tak for indsatsen til Søren Kusk, det har været en sand fornøjelse!

 

Og tilbage til dagens strabasser på grønsværen: Der er kampstart i Pandrup kl.14.00, og vi håber på at mange vil ligge vejen forbi, og sige tak for denne sæson, og ikke mindst på gensyn til den næste!... Vi ses på stadion!