Facebook

Farvel til pokalturneringen med æren i behold

Indloeb_ved_Viborg_pokalkamp.jpg
Jammerbugt FC spillerne blev i dagens anledning fulgt ind på banen af Jetsmark IF drenge.
29-08-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte, trods en god indsats takke af i pokalturneringen, da det onsdag aften blev til et nederlag til Superligaholdet Viborg FF.

Kun et enkelt mål skilte de to hold efter 90 minutter, og Jammerbugt FC havde stor ære af kampen, hvor der skulle gå en time inden Superligaholdet vandt vej til nettet med hvad der blev den afgørende scoring.

Der var således mange gode elementer at tage med videre. Dette bliver bare ikke til næste runde af pokalturneringen, men derimod næste spillerunde i 2. division vest på lørdag.

Selvom det endte med et nederlag på 1-0 kunne Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck ikke klage over sit holds indsats mod et stærkt Viborg mandskab.

- Det var en god kamp, hvor Viborg tager teten i 1. halvleg, men hvor vi arbejder godt defensivt og holder dem fra de store chancer. Vi kæmper os ind i kampen og kommer i 2. halvleg mere med, men de viser ved målet, at de er et Superligahold, fortæller Bo Zinck om kampen, hvor Jammerbugt FC trods den stærke modstander fik skabt chancerne til en udligning.

- Vi kommer frem til de få chancer vi skal mod en modstander som denne. Skal vi overraske skal vi være kyniske og tage de halve chancer vi får. Det gjorde vi ikke, men der meget positivt at tage med videre, og vi blev i kampen til det sidste.

Selvom det endte i et nederlag og at der var niveauforskel på de hold, var der således alligevel grund til optimisme forud for de kommende kampe i 2. division vest.

- Viborgs sejr er fortjent, men vi er stolte af at kunne levere denne indsats. Der er forskel på holdene, men det skal der også være. Alt i alt tager vi meget godt med videre til på lørdag, hvor der også venter en svær kamp, runder Bo Zinck af med henvisning til hjemmekampen mod Rishøj Boldklub lørdag d. 31. august.

Jammerbugt FC – Viborg FF: 0-1 (0-0)

60’ 0-1 Alexandar Stankov, Viborg FF

Tilskuertal: 378

Unge Jetsmark IF drenge viser Viborgs Superliga spillere vejen.