Facebook

Fin test i Thisted inden pokalbrag

99e314d8a09a4608b87ce28c4816566f.jpg
22-11-2017

Af Thomas Jansen

Det er efterhånden nogle dage siden sidste fløjt lød i årets 2. divisionsturnering, men sæsonen er langt fra slut for Jammerbugt FC.

Forude venter nemloig en kæmpe udfordring på udebane mod Superliga mandskabet SønderjyskE i den danske pokalturnering. Jammerbugt FC truppen har derfor trænet videre efter sidste turneringskamp, og tirsdag aften skulle kampformen så plejes i en arrangeret kamp ude mod Thisted FC.

Det blev en kamp, der bølgede frem og tilbage. Først bragte Thisted FC sig i front, men Jammerbugt FC spillede sig flot tilbage. Først via en udligning af Michael Byskov og dernæst et føringsmål efter noget klumpspil foran mål i forbindelse med en dødbold.

Derefter var det Thisted mandskabets tur til at spille sig tilbage i kampen og det gjorde de ved at udligne til 2-2 og senere score til 3-2, som også blev kampens resultat.

Resultatet var dog ikke det væsentlige denne aften, hvor det mest af alt handlede om at få nogle kampminutter tilbage i benene.

- Det var en lidt hektisk kamp, men også en fin træningskamp for begge parter. Thisted FC fik mulighed for at prøve lidt nyt af og se nogle spillere an, og vi kunne få lov at få en kamp i benene efter en længere periode, hvor det udelukkende har stået på træningsøvelser, forklarerede cheftræner Bo Zinck efter kampen, inden han understregede vigtigheden af de 90 minutter.

- Det er ganske enkelt bare noget andet at blive testet i kamp fremfor træning, og vi er derfor glade for Thisted var med på at arrangere denne kamp. Det var godt for os. Vi manglede nogle procenter og det hjalp at vi nu kom igennem 90 minutter, selvom det naturligvis blot var en træningskamp. Vi har nu nogle ting, vi skal have justeret, ikke mindst defensivt, da der ikke er råd til samme fejl mod SønderjyskE, hvis vi vil have en chance for pokaloverraskelsen. Fysisk så vi gode ud og nu skal vi lige restituere, inden de sidste træningspas og så er vi klar til SønderjyskE. Det ser vi frem til, slutter Bo Zinck.

Det er tirsdag d. 28. november, at turen går mod Sønderjylland.