Facebook

Flere gode aspekter - Men 2-1 nederlag til VBK

Tubaek_profil.jpg
Mark Tubæk sendte et flot frispark i netmaskerne til reducering 1-2.
15-04-2012

 

Blokhus FC   -   Vejle Boldklub Kolding   1-2  (0-2)

0-1 Thomas Mikkelsen  2. min

0-2 Andreas Moos  39. min

1-2 Mark Tubæk  69. min

 

Tilskuere: 442

 

Blokhus FC startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Jan Rasmussen, Rasmus Østenkær, Peter Tranberg, Jeppe Østenkær, Dustin Corea

Angreb: Christoffer Hansen

 

På bænken: Mikkel Petersen, Marc Pedersen, Mads Severinsen, Malthe Nygaard, Mark Tubæk, Semiu Oladiti, Nickolaj Thomsen.

 

Af Torben Pedersen

Den værst tænkelige start overgik igen igen Blokhus FC, der kunne se Vejles Thomas Mikkelsen bringe gæsterne foran 1-0 efter 1. minut og 53 sekunder. Og så var scenen ligesom lagt skulle man tro.

Før det var Peter Tranberg blevet hyldet på Jetsmark Stadion, idet han i kampen rundede 100 kampe i Blokhus FC-regi. Og dermed en dårlig jubilæumsstart for Peter Tranberg.

Vejle Boldklub Kolding sad på en del i starten af kampen, og tilspillede sig adskillige muligheder. Det var dog først kort før pausen, at Nicolai Waels tropper udbyggede føringen til 2-0. Andreas Moos sparkede med venstrebenet frispark som via overliggeren bankede i kassen, uden nogen chancer for Simon Enevoldsen. Et mål der selv fik Blokhus FCs hjemmepublikum til at klappe..

 

Blokhus FC fik fat efter pausen - Og manglede det sidste held

 

De sidste 45 minutter er Søren Kusk sikkert rigtig godt tilfreds med, for Blokhus FC fik presset Vejle, og sad på kampen, indtil de sidste kvarter, hvor hjemmeholdet satsede butikken i håb om udligningen. For inden da, i det 69. minut, sparkede Mark Tubæk sit første mål for BFC i kassen med sit venstreben. Stort set fra samme position som Vejle gjorde det før pausen.

Og med en udligning i sigte pressede "Den Blå Bølge" Vejle tilbage, og var tæt på at drukne gæsterne allerede minuttet efter reduceringen, da Christoffer Hansen fik revet sig fri, og havde en friløber ned mod Kristian Fæste i målet. U-landsholdskeeperen vandt dog duellen, og holdte dermed gæsterne på 2-1.

Mod slutminutterne fik Blokhus FC chancen, som hele stadion allerede havde set i kassen, og tog forskud på jublen. Mark Tubæk var igen involveret, og sparkede fra højreside et frispark i feltet, som skruede meget ind mod mål. Men ingen fik snuden på bolden der strøg forbi målet, og nærmest snittede stolpen undervejs.

Og sidste men ikke mindst kom Blokhus FC til flere indlæg. Og da et fladt et af slagsen fandt fri vej gennem Vejle-feltet stod flere blå-klædte klar på bagerste stolpe. Men igen viste Vejle-keeper Kristian Fæste stort mod, og fistede bolden væk for fødderne af BFC spillerne.

Vejle Boldklub Kolding havde også deres chancer til sidst på kontra, hvor både Jacob Taz Sørensen og Andreas Moos burde skamme sig. Især sidstnævntes chance for tomt mål, var ubegribeligt ikke udmøntede sig i scoring. Men Blokhus FC spillede en ganske god kamp, og gav Vejle kamp til stregen.

Og det blir der også brug for til næste kamp for Blokhus FC, når modstanderen i næste runde er Randers FC, og så endda på kronjydernes bane.