Facebook

Flere lovende takter i 1-1 kamp

Sead_Gavranovic2.jpg
Sead kom på måltavlen for Jammerbugt FC i kampen mod Skovbakken.
13-03-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC tog fredag aften endnu et skridt i den rigtige retning frem mod sæsonstarten sidst på måneden.

Der blev nemlig spillet en god omgang fodbold, da Jammerbugt FC gæstede Skovbakken IK. Kampen endte uafgjort 1-1, men det var de blåblusede, som gang på gang var tættest på at tage sejren, med en række store chancer gennem hele kampen.

- Vi spiller en fin 1. halvleg og burde have været i overtal efter 20 minutter. De laver en nødbremse på Nickolaj, og den havde uden tvivl givet rødt i en turneringskamp, indleder Jammerbugt FC cheftræner i sin vurdering af kampen. Han kunne glæde sig over, at det, trods det fortsat var 11 mod 11, var Jammerbugt FC som alligevel fik overtaget inden pausen. Sead Gavranovic bragte således den blå bølge i front kort før pausefløjtet med et flot mål fra kanten af feltet.

Efter pausen fortsatte Jammerbugt FC med at dominere, og der blev endda skabt en del flere chancer. Rigeligt til at have hevet sejren i land.

- I 2. halvleg skruer vi endnu mere op. Vi spilller godt, er gode på bolden og skaber mange, rigtig mange, chancer. Desværre brænder vi dem også. Men der var mange gode ting. Det så rigtig fint ud. Vi mødte en god modstander, men idag var vi bedst. Vi manglede bare skarpheden foran mål. Men nu er vi klar til igen at give den gas på mandag, forsikrer Zinck, som trods den manglende sejr primært kunne glæde sig over kampens udfald.

Men Jammerbugt FC blev straffet for den manglende skarphed. 10 minutter før tid svarede Skovbakken nemlig igen, og scorede det udlignende mål til slut resultatet 1-1.

Nu står der friweekend og derefter træning på programmet inden det gælder Brabrand i forberedelsernes sidste test.