Facebook

Flere positive elementer at tage med

Bo_Zinck_-_2011.jpg
18-03-2013

 Af Thomas Jansen

Lørdag spillede Blokhus FC træningskamp mod Lindholm IF. En kamp hvor Blokhus FC måtte nøjes med uafgjort.

Kampen endte således 1-1 efter at gæsterne var kommet foran 1-0 i starten af kampen. Trods det tidlige Lindholm mål blev det dog ikke til flere scoringer fra gæsterne mod et Blokhus FC hold i kontrol over kampen.

- De kommer foran efter en fejl fra vores side, men bortset fra det, så holder vi dem fra chancer, og de bliver kun farlige i nogle enkelte omstillinger, refererer Blokhus FC cheftræner Bo Zinck, som trods overvægt i boldbesiddelse af måtte stille sig tilfreds med en enkelt scoring.

- Vi har stor boldbesiddelse, men spiller for langsomt og mangler den sidste kvalitet i vores indlæg  og vores løb. Det er en svær opgave når modstanderen står dybt, som Lindholm gjorde, og det er nemt at sige, at vi skal spille hurtigere og score flere mål, men det er det vi skal arbejde med.

Trods det manglende sejrsmål, kunne Bo Zinck alligevel glæde sig over flere positive takter i Blokhus FC holdets spil.

- Vi er gode til at generobre bolden i vores presspil og i anden halvleg får vi et endnu større overtag og kontrollerer kampen. Generelt er det positivt at vi kommer frem til chancerne, men niveauet i kampen kunne godt have været bedre, forklarer cheftræneren og slutter;

- Fysisk er vi rigtig godt med og selvom vi fra start mangler seks til otte mulige startspillere så gør vi det godt, og det vidner om en god bredde i truppen.

I næste træningskamp gælder det divisionskollegaerne fra Thisted FC. Du kan læse mere om denne kamp her på blokhusfc.dk de kommende dage.