Facebook

Flot og overbevisende sejr i topkamp

Maalscorerneweb.jpg
De tre målskytter, Kasper, Nicklas og Michael.
17-09-2017

Af Thomas Jansen

Solen nærmeste bagte ned over Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag. Ja, med den sommer vi har måtte acceptere lyder det tvivlsomt, men der var mange ting, som gik op i en højere enhed denne dag.

Jammerbugt FC havde inviteret ubesejrede Aarhus Fremad ind til topkamp, men de blåblusede viste sig nu ikke fra sin gæstfrie side, da kampen først var fløjtet i gang.

Kampens indledende fase var ganske som ventet meget jævnbyrdig. Begge hold lagde kontrolleret ud og så hinanden an i starten af denne vigtige kamp. Det var to stærke mandskaber, som stod overfor hinanden og den jævnbyrdige indledning betød at holdene annullerede hinanden og de store chancer udeblev.

Som minutterne gik var det Jammerbugt FC som fik mere og mere overtag. De gul og sort stribede gæster havde efter ti minutter et langskud. Men Thomas Nielsen i Jammerbugt FC målet vinkede den roligt udenfor målrammen. Det var det tætteste gæsterne blev tilladt Jammerbugt målet i de første 45 minutter, hvor hjemmeholdet leverede en intelligent og disciplineret holdindsats.

Selv skabte Jammerbugt FC en håndfuld gode chancer. Michael Stokbro, der gjorde comeback efter en skade, var den første med et godt forsøg, mens Mads Larsen halvejs i de første 45 minutter havde fladt frispark, som susede lige forbi. Men det  var især i første halvlegs sidste fem minutter , at det trak op til en hjemmescoring.

Først var det arbejdsomme Michael Stokbro igen, som denne gang bragede bolden lige over mål ved bageste stolpe. Minutter senere var Stokbro igen på spil efter et Viktor Ahlmann oplæg. Og så, i første halvlegs overtid, kom belønningen. En god kombination efter et kort hjørnespark sendte bolden i fødderne på Nicklas Sørensen, som med et kort aftræk sendte bolden i nettet til en 1-0 føring på et særdeles godt tidspunkt.

Jammerbugt FC kunne gå til pausen med en fortjent føring. Kampen var dog fortsat meget åben og trods Jammerbugt FC dominans var Aarhus Fremad på ingen måde ude. Men det ændrede sig i anden halvleg. Gæsterne fra Aarhus havde efter pausen enkelte farlige aktioner i en periode, hvor kampen ballancerede mellem de to tophold. Men det var Jammerbugt FC som denne dag var skarpest på alle parametre.

Derfor var det også ganske fortjent, da Jammerbugt FC halvejs i anden halvleg øgede føringen til 2-0. På et fremragende oplæg af Michael Byskov, efter en omstilling, blev indskiftede Kasper Skov spillet fri midt for mål på kanten af feltet. Den unge angriber havde kun været på banen i få minutter, men han var tilsyneladende varm alligevel og han sendte fladt læderet i kassen via indersiden af den ene målstolpe.

Det blev også 3-0 med små 10 minutter igen. Denne gang med Viktor Ahlmann i oplæggerens rolle. Han sendte en flot bold i dybden og den opsnappede Michael Stokbro, inden han fra en spids vinkel bankede bolden i mål og således afgjorde topkampen endeligt.

Aarhus Fremad fik i sidste minut et trøstemål, men Jammerbugt FC fik passende det sidste ord alligevel, da Kasper Skov i overtiden igen slap igennem gæsternes defensiv og scorede til 4-1. En fuldt fortjent sejr, intet mindre, og alle havde budt ind undervejs. Michael Stokbro blev foran de ca. 320 tilskuere kåret til Man of the Match i sin comeback kamp, og hans arbejdsomhed og ærgerrighed var et godt billede på den indsats hele Jammerbugt FC holdet havde lagt for dagen i denne topkamp. En imponerende indsats og en flot sejr, som sendte Jammerbugt FC alene i spidsen af rækken og et stort skridt videre mod oprykningsspillet.

Jammerbugt FC – Aarhus Fremad: 4-1 (1-0)
45’ 1-0 Nicklas Sørensen, Jammerbugt FC
65’ 2-0 Kasper Skov, Jammerbugt FC
82’ 3-0 Michael Stokbro, Jammerbugt FC
90’ 3-1 Nicklas Ullum, Aarhus Fremad
90’ 4-0 Kasper Skov, Jammerbugt FC

JFC: Thomas Nielsen – Søren Astrup, Søren V. Pedersen, Ruben Winther, Mads  Larsen – Michael Stokbro, Christian Rye, Zander Hyltoft, Michael Byskov (Christopher Denius) – Nicklas Sørensen (Kasper Skov), Viktor Ahlmann (Alexander Tved Hansen).