Facebook

Flot og sikker udesejr over Marienlyst

30725613_999881396833061_5520888650339975168_n.jpg
06-05-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC leverede en på mange måder fuldendt præstation, da holdet med en flot og sikker udesejr cementerede sin placering i toppen af rækken.

Inden runden var det en ekstrem tæt række, det er det stadig, men Jammerbugt FC har nu lagt lidt afstand til midterfeltet - heriblandt lørdagens modstander Marienlyst, der nu er på en syvendeplads, seks point efter Jammerbut FC.

I det flotte solskinsvejr virkede de blåblusede veloplagte og satte sig på bolden i det meste af anden halvleg, hvor holdet kontrollerede spillet godt. I modsætning til seneste runde, hvor der blev leveret en knap så opløftende første halvleg og en god anden halvleg, virkede Jammerbugt FC denne gang opsatte på, at spille to gode halvlege.

Dette lykkedes holdet med, og tilmed kom Jammerbugt FC også fortjekt foran i de første 45 minutter. 1-0 målet kom en håndfuld minutter før pausen, hvor Søren V. Pedersen efter en dødbold i Jammerbugt FC's venstreside sørgede for en vigtig pauseføring.

I anden havleg fortsatte Jammerbugt FC de gode takter og sørgede tilmed for, at det for engang skyld ikke var nødvendigt at skulle igennem en neglebidende afslutning på kampen. Rækkens nummer tre sørgede med yderligere to scoringer nemlig for, at der i de afsluttende minutter af kampen ikke var tvivl om, hvem der skulle indkassere alle tre point.

Mål nummer to kom med et lille kvarter igen. Jammerbugt FC angreb op langs højresiden og bolden blev arbejdet ind i feltet, hvor Tommi Fabricius flot spillede Sead Gavranovic fri til skud, og offensivspilleren svigtede ikke. Sead sendte sikkert, med et fladt og velplaceret skud, bolden i det lange hjørne.

Ved 3-0 målet var det endnu engang Tommi Fabricius og Sead Gavranovic, som satte målet op. I en hurtig omstilling var det førstnævnte, som med en flot solopræstation spillede Sead Gavranovic fri i feltet. Endnu engang var Sead iskold og sendte med en sikker inderside bolden forbi den fynske keeper og i nettet.

Dermed var sejren slået fast og tre point i hus hos et Jammerbugt FC manskab, der virker til for alvor at have ramt formen på et godt tidspunkt. Forude venter nemlig et stramt program fyldt med afgørende kampe. Oprykningspladsen er stadig inde for rækkevidde og de blå fra Jammerbugten spiller i den grad sin chance.

- Det var et fantastisk resultat og det kan vi være glade for. Drengene spillede en discipleneret kamp defensivt og vi tillader ikke mange chancer til dem. Vi var gode på bolden og rolige i perioder. Vi får skabt chancer og jeg synes vi vinder fortjent mod et altid godt spillende Marienlyst hold. Vi er fortsat med i oprykningskampen og det er glædeligt, lyd det fra en forståeligt tilfreds Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, efter kampen.

Få flere reaktioner fra på Jammebugt FC's Facebook side.

Marienlyst - Jammerbugt FC: 0-3 (0-1)
39' 0-1 Søren V. Pedersen, Jammerbugt FC
76' 0-2 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
83' 0-3 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Thomas Nielsen - Michael Stokbro, Lasse Steffensen, Søren V. Pedersen, Ruben Winther - Michael Byskov (Søren Astrup), Zander Hyltoft, Christian Rye, Nicklas Sørensen (Anders R. Jensen) - Sead Gavranovic, Kasper Skov (Tommi Fabricius)