Facebook

Flot og velspillet kamp mod Thisted FC endte 1-1

Blokhus FC træning.jpg
09-02-2010

 

Af Torben Pedersen

 

Blokhus FC   -   Thisted FC   1-1  (1-0)

1-0 Andreas Damgaard

1-1 Daniel Kristensen (str.)

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Malthe Guldager, Christian Overby

Midtbane: Simon Rosenqvist, Peter Tranberg, Muhammed Akinci

Angreb: Nickolaj Thomsen, Olcay Senoglu, Jeppe Østenkær

 

Det var som forventet mod Thisted. Nemlig en seværdig fodboldkamp, hvor der blev både spillet og fightet fantastisk for tingene. 

Blokhus FC startede som mod Brabrand glimrende i højt tempo, hvor især Muhammed Akici lyste som en stjerne på en frostklar nat. I front havde Blokhus FC angriberen Olcay Senoglu på prøve, og han leverede en særdeles god indsats, hvor han lynhurtigt fandt ind i spillet.

Den 25-årige angriber som senest har optrådt i B93, spillede i flere omgange kombinationer med Muhammed Akinci, som havde de spillet sammen altid. Lovende var angriberens indsats ihvertfald.

Søren Holdgaards afgang i klubben, betød at Andreas Damgaard gled ind centralt ved siden af krumptapen Malthe Guldager i forsvaret. Og samme Damgaard viste igen hvorfor kælenavnet Luftkaptajn, er meget passende om ham, da han pandede Blokhus FC foran 1-0 i 1. halvleg, efter et perfekt hjørnespark fra Muhammed Akinci.

Stillingen holdt til pausen, hvor der kunne spores glæde hos cheftræner Henning Pedersen. Hans hold havde spillet en forrygende 1. halvleg. 1-0 til Blokhus FC og fulgt fortjent.

I kampen mod Brabrand spillede holdet ligeledes rigtig fornuftigt, men tabte beskedne 1-0, på et klodset straffespark. Og straffespark skulle også vise sig at være vejen for Thisted FC, der fik foræret en forsinket julegave. Der blev appeleret for "hands" i feltet på en Blokhus FC spiller, men inden da var der uden tvivl frispark, og det fik blodet i kog hos flere trods minus grader i Pandrup.

Men gæsterne udlignede til 1-1, og det var mildest talt ikke særlig fortjent. Fortjent eller ej, så var Thisted tilbage i kampen og Blokhus FC måtte blot kæmpe videre, for spillet var aldeles glimrende i dag.

Kampen bød også på spilledetid til målmanden Niels Peter York Christensen, der netop har optrådt i Thisted FC. Han Afløste Brian Ulstrup midtvejs i 2. halvleg. Der var også comeback til en tidligere Blokhus FC og Jetsmark spiller, nemlig Fahmi Osman der er vendt tilbage. Han blev skiftet ind på kanten, og nåede blandt andet at markerer sig med et saksespark fra kanten af feltet.

Både spil og chancer var til flere mål, men fantastisk at se holdet præsterer som tilfældet var. Især må man fremhæve Muhammed Akinci som var i særklasse bedste mand i dag. Han ligner en mand på vej mod toppen, og han kan blive guld værd.

Slutresultatet 1-1 betyder ikke det store, da der som bekendt var tale om en træningskamp. Men alligevel irriterende at holdet skulle indkasserer mål via endnu et straffespark. Men super indsats hele vejen rundt, hvor alle tilsyneladende ramte en god dag. Og det kunne ses på banen!.

Næste opgave venter i weekenden, hvor AC Horsens reserver efter planen gæster Pandrup. Kampen startes kl.13.00, og her skulle Cheftræneren have mere eller mindre fuld trup at vælge imellem.