Facebook

Flot point med hjem fra Næstved

SeadG.jpg
Arkivfoto. Sead Gavranovic sendte Jammerbugt FC i front i starten af 2. halvleg.
08-04-2018

Af Thomas Jansen

I forårssol og flotte rammer på Næstved Stadion kæmpede Jammerbugt FC sig til et flot point. Et point, der betyder, at holdet fortsat befinder sig midt i oprykningskampen.

Inden søndagens møde var Næstved det hold, som havde hentet flest point dette forår. Stærkt efterfulgt af Jammerbugt FC med næst flest. Derfor var der heller ingen tvivl om opgavens omfang denne søndag, hvor udfordringen endda blev lidt større i fraværet af Mads Larsen, Sead Gavranovic, Viktor Ahlmann og Morten ”UT” Thomsen fra startelleveren.

Det betød bl.a. også at flere spillere måtte spille ude af position, men trods skaderne hos de ellers faste startere viste Jammerbugt FC styrke. På Næstved Stadion blev det bekræftet, at alle kan og vil byde sig til i den nuværende trup, hvor konkurrencen tydeligvis er sund.

Jammerbugt FC leverede en fin start på kampen, men som første halvleg skred frem satte værterne sig dog mere og mere på bolden. Men et kompakt, særdeles velorganiseret og hårdt arbejdende Jammerbugt hold formåede at frustrere og holde hjemmeholdet fra de store målchancer.

Næstved fik skabt chancer. Blandt andet blev et fint Næstved angreb farligt efter den halve time, men situationen endte med et hjørnespark. Selv var Jammerbugt FC farlige på et par omstillinger, men det blev ved de 0-0 ved pausen efter en målfattig første halvleg.

Til anden halvlegs start satte Jammerbugt FC en småskadet Sead Gavranovic på banen og godt 10 minutter senere sørgede den indskiftede offensivspiller for føringsmålet til 1-0. Målet kom på en omstilling, hvor en lang bold i dybden sendte tre Jammerbugt spillede afsted mod to Næstved forsvarer. Sead Gavranovic satte et fint sammenspil med Christian Rye op, og han kvitterede med et oplæg, mens Sead lagde bolden i nettet til stor jubel blandt det gæstende hold.

Næstved forsøgte at rejse sig og arbejdede for at skabe chancer, men Jammerbugt FC mandskabet arbejdede ligeledes godt for hinanden. Desværre holdt føringen ikke hjem. 13 minutter før tid dumpede en nedfaldsbold fra en tidligt indlæg ned på kanten af Jammerbugt feltet, og her mødte den en Næstveds spillers fod, som sparkede den ned i det ene målhjørne.

Efter scoringen fulgte en kort periode, hvor Jammerbugt FC mandskabet for første gang i kampen virkede lidt ude af balance. Næstved derimod lugtede blod, eller nærmere alle tre point.

I denne periode fik Næstved bolden i nettet igen, men scoringen blev korrekt dømt offside. Næstved fortsatte imidlertid med at skabe chancer og et par nærgående forsøg var tæt på at sænke Jammerbugt mandskabet. Men Jammerbugt FC holdt stand og det endte med pointdeling og en 1-1 kamp på Næstved Stadion.

- Alt taget i betragtning, så var det et godt resultat og en god præstation. Det var en super kulisse og selvom det var fortjent, at Næstved får udlignet, så var vi altså ikke langt fra at snyde dem. Så jeg synes bestemt også, at vi fortjener vores point, forklarede Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, fra sit sæde i bussen på vej hjem mod Nordjylland.

- Vi holdte et virkelig godt hold på et fåtal af chancer, og det endda på udebane. Der er kæmpe ros til drengene i dag. Det kostede mange kræfter, og vores hårde opstart kom os til gode på årets første varme dag. Og så var det positivt, at spillerne faktisk var skuffet efter kampen, fordi vi ikke vandt. Men de skal nu holde sig før øje, at de har leveret en toppræstation i dag. Det gælder alle mand. Vi mangler nogle i dag, men dem der er med i stedet samt dem der kom ind undervejs viser vi har masser af kvalitetsspillere med rette indstilling. Alle gjorde det virkelig godt i dag, lød det videre fra Bo Zinck, inden han rundede af og kunne læne sig tilbage i sædet til en velfortjent pause.

- Det var en virkelig god oplevelse og vi tager meget positivt med videre sammen med det ene point. Nu gælder det Hvidovre næste gang og her skal vi finde en mindst ligeså god præstation frem.

Jammerbugt FC har nu 16 point og ligger tre point fra oprykningsstregen i et mildt sagt meget tæt felt af bejlere til 1. division.

Næstved Boldklub – Jammerbugt FC: 1-1 (0-0)
56' 0-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
77' 1-1 Kristoffer Munksgaard, Næstved Boldklub

Jammerbugt FC: Thomas Nielsen – Michael Stokbro, Søren V. Pedersen, Ruben Winther, Simon Jensen – Michael Byskov, Zander Hyltoft, Anders R. Jensen, Christian Rye – Nicklas Sørensen (Viktor Ahlmann), Kasper Skov (Sead Gavranovic)