Facebook

Flot præstation gav ingen udbytte hos FC Sydvest

ec06494d46217b891a4136259740e7dc.jpg
26-04-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC tog lørdag eftermiddag turen til Tønder og FC Sydvest i jagten på endnu tre point, men måtte vende tomhændet hjem.

Sådan burde det ellers ikke være endt i en kamp, hvor Jammerbugt FC fra start til slut sad på spillet. Alt undtaget resultatet var mere end tilfredsstillende, men det giver desværre ikke point.

- Det er vores absolut bedste præstation rent spillemæssigt i dette forår. Vi sad på alt og var bedst i alle spillets facetter, fortalte en skuffet, forundret og ikke mindst chokeret Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck.

Jammerbugt FC kom da også planmæssigt foran 1-0 på et mål af anfører Nickolaj Thomsen efter 12 minutter. Før og efter målet styrede den blå bølge begivenhederne og kunne ganske fortjent gå til pause med en føring. I 2. Halvleg fortsatte de blåblusede de gode takter og skabte en række chancer for at udbygge føringen, men selvom Jammerbugt FC var det bedste hold, så manglede de en enkelt, men afgørende, faktor, nemlig det at få bolden i netmaskerne.

Denne del af spillet var hjemmeholdet FC Sydvest til gengæld anderledes effektive til. De havde i hvert fald marginalerne på sin side, og på tre minutter i 2. halvleg fik FC Sydvest  vendt det der lignede et uundgåeligt nederlag til en vigtig sejr i kampen om overlevelse.

- Vi skaber masser af chancer, og jeg tror ikke jeg fornærmer nogle hvis jeg siger  at skudstatistikken var 35-3 i vores favør. Men Sydvest får et meget tyndt straffespark, som de scorer på, og kort efter banker de den ind fra 35 meter. Det var det de havde hele kampen, forklarede en frustreret Bo Zinck og fortsætter;

- Uden at tale negativt om Sydvest, for de kæmpede for sagen, så var vi det langt bedste hold i dag. Jeg har intet at sætte på spillernes præstationer i dag. Vi spiller godt og skaber chancer. Der for er jeg også glad for rigtig mange ting, men lige nu er jeg mest af alt chokeret over at vi ender med at tabe kampen.

Men selvom spil og chancer var til meget mere, så var det sådan det endte. Et nederlag til Jammerbugt FC blev udgangen, og nu venter Skovbakken så i næste runde, som afvikles lørdag d. 3. april kl. 14.00. Her skal det gode spil og de mange chancer gerne fortsætte , mens skarpheden foran mål skal forbedres.

FC Sydvest – Jammerbugt FC: 2-1 (0-1)

12’ 0-1 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
62’ 1-1 Morten Hansen, FC Sydvest
65’ 2-1 Christian Degn, FC Sydvest