Facebook

Sejr satte flot punktum for sæsonen

photo1.jpg
Jammerbugt FC sluttede sæsonen af med en sejr, og kunne efterfølgende fejre både sejr og velfortjent ferie!
21-06-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC rundede sæsonen af med manér, da den blå bølge i sidste kamp sejrede med sikre 4-2 ude over FC Djursland…

Det startede ellers ikke planmæssigt i sæsonens sidste runde, hvor Jammerbugt FC ikke rigtigt kunne få greb om kampen og efter et kvarters spil kom bagud 0-1. Jammerbugt FC viste dog sin klasse senere i kampen, da Sonny Jakobsen lavede en god erobring midt på banen og efterfølgende sendte et tørt huk i netmaskerne fra 25 meter. Et rigtig godt mål af den giftige angriber, der scorede lige før den halve time.

Jammerbugt FC skulle dog komme bagud på ny få minutter senere, men endnu engang svarede den blå bølge tilbage med en udligning. Den kom lige inden pausen, da altid duelstærke Søren Reese steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede bolden i mål.

- 1. halvleg var usammenhængende, og vi kommer da også bagud to gange, så det var ikke fantastisk. Men vi får udlignet lige før pausen og brugte så pausen på at lave lidt ændringer, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som til gengæld kunne være meget tilfreds med 2. halvleg.

- Efter pausen sætter vi os tungt på tingene, og skaber rigeligt med chancer til at det sagtens kunne være blevet flere mål. Så set over hele kampen var det en fuldt fortjent sejr.

Præstationen i 2. halvleg var da også god, hvilket blev belønnet med to mål yderligere samt de tre point naturligvis. Med 25 minutter igen spillede Jammerbugt FC en bold i dybden. Den endte hos Nickolaj Thomsen, som sørgede for den blå bølges første føring i kampen. Den føring blev udbygget kort før tid, da Sonny Jakobsen igen var på pletten, denne gang efter et oplæg fra Nickolaj Thomsen.

Med 4-2 målet var sejren slået fast og en lang sæson fik således et flot punktum.

- Det vi havde håbet og troet på lykkedes og vi fik en god afslutning på sæsonen. Det er dejligt og en skøn måde at gå en velfortjent ferie i møde. Nu skal vi først og fremmest have en god aften og så vil vi nyde ferien inden en ny sæson kalder, slutter Bo Zinck for sidste gang i denne sæson.

Med sejren over FC Djursland slutter Jammerbugt FC på en sikker fjerdeplads med 52 point og med rækkens andenbedste hjemmebanestatistik.

Også Jammerbugt FC’s talenthold sluttede sæsonen af på bedste vis, da det endte med sejre til både U17 og U19 over henholdvis Hjørring IF med 3-2 og FC Djursland med 3-0. Læs mere om disse kampe her på jammerbugtfc.dk i den kommende uge.

FC Djursland – Jammerbugt FC: 2-4 (2-2)

15’ 1-0 Simon Skibsted, FC Djursland
28’ 1-1 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
33’ 2-1 Simon Skibsted, FC Djursland
45’ 2-2 Søren Reese, Jammerbugt FC
65’ 2-3 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
88’ 2-4 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC