Facebook

Flot sejr i Skovbakken

Ziad_Nassar_-_web.jpg
Ziad Nassar er kommet godt fra start i Blokhus FC.
08-02-2011

Af Thomas Jansen

Nytilkomne Ziad Nassar bidrog med sine to mål til at Blokhus FC, efter nederlag i de tre første træningskampe, fik en tiltrængt sejr i de hårde forårsforberedelser.

Skovbakken IK - Blokhus FC: 1-4 (0-2)

0-1 Ziad Nassar
0-2 Ziad Nassar
1-2 Skovbakken IK
1-3 Peter Tranberg (str.)
1-4 Conor O'Brien

Blokhus FC's startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Kasper Stiller - Andreas Damgaard - Jonas Westmark - Jan Rasmussen

Midtbane: Micky Malling - Peter Tranberg - Conor O'Brien - Malthe Nygaard - Jeppe Østenkær

Angreb: Ziad Nassar

Bænken: Christian Overby - Mads Severinsen - Søren Reese - Nick Svendsen - Mark Larsen

Det blev til en flot 4-1 sejr ude over Skovbakken IK, som har overvintret på en 7. plads i 2. division vest, og bortset fra 10-15 minutter i starten af 2. halvleg kunne cheftræner Søren Kusk være tilfreds med indsatsen i en kamp, hvor alle udtagede spillere kom på banen.

Målet til 0-1 kom efter rigtig godt spil, der startede nede hos den nye højre back Jan Rasmussen og fortsatte via tilbagevendte Conor O’Brien for til sidst at ende hos den anden nye mand, Ziad Nassar, som efter et flot oplæg fra Conor scorerede sikkert bag Skovbakkens keeper.

Målet til 0-2 kom også fra Ziad Nassar, som alt i alt gjorde ganske god figur i Blokhus FC’s offensiv. En Blokhus FC kontra endte efter en stikning fra Micky Malling med at Ziad Nassar løb fra Skovbakkens forsvar for på ny at sende bolden i netmaskerne.

Generelt var Blokhus FC spilstyrende igennem hele første halvleg, hvor der var meget ganske fornuftigt spil fra den blå bølge, som dog ikke formået at spille sig frem til flere af de helt store chancer.

Anden halvleg fortsatte desværre ikke hvor den første slap og de i første 10-15 minutter var der flere udsving i spillet end ønsket. Resultatet blev, at Skovbakken unødvendigt blev lukket ind i kampen med en reducering på et frispark lige uden for feltet.

Reduceringen fik dog Blokhus FC tilbage på sporet og den sidste halve time stod der på ny Blokhus FC på det meste. Spilovertaget blev først belønnet med et straffespark begået mod Conor O’Brien. Et straffespark som anfører Peter Tranberg sendte ind til 1-3.

Angrebene fortsatte ned mod Skovbakkens mål og det blev da også til 1-4 inden der blev fløjtet af i Blokhus FC fjerde træningskamp. Søren Reese fik panden på et indlæg og sendte bolden mod Conor O’Brien, som efterfølgende sendte bolden mod mål til kampens slutresultat.

Alt i alt kunne Cheftræner Søren Kusk være tilfreds med indsatsen og han kan således se frem til næste prøvelse, som bliver hjemme mod Lindholm IF i forbindelse med holdets træningslejr i den kommende weekend.