Facebook

Flot U19 sejr inden pokalbrag

DSC_0023.JPG
27-04-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 hentede i weekenden tre gode point til på sin tur til Viby/AGF, hvor der blev sejret med 2-1.

Efter forårets første nederlag, som kom mod Hobro i forrige runde,  var det vigtigt for de unge i blåt at komme tilbage på sporet. Det kom de på flot vis mod Viby/AGF, som samtidig blev en god opvarmning til den meget svære pokaludfordring der venter tirsdag aften, hvor Randers Frejas U19 Liga gæster Jammerbugten.

Til turneringskampen mod Viby/AGF stillede Jammerbugt FC med et særligt ungt mandskab, idet mange årgang 97 udgjorde holdet. De lidt ældre spillere i U19 truppen gjorde nemlig i stedet god figur på klubbens Serie 2, hvor der ligeledes blev hentet en sejr.

I U19 dysten var det Jonas Bjørn og Simon Knudsen som stod for målene i 2-1 sejren, der kom i hus på en flot holdpræstation.

- Det var en fantastisk sejr, og jeg er meget imponeret over de unge drenge. Det var skønt at se dem virkelig træde i karakter og vi spiller en rigtig god kamp. Vi spiller en klog kamp, hvor vi arbejder tålmodigt og slår til når det gælder, forklarer U19 træner Tommy Pedersen, som fik en medrivende slutning på kampen.

- Vi går til pausen med 0-0, og først da der mangler tyve minutter kommer vi foran. De udligner ti minutter senere, på hvad jeg tillader mig at kalde et tvivlsomt straffespark. Vi kommer dog tilbage med fem minutter igen, hvor vi sikrer os sejren. En vild sejr.

Den flotte præstation og de tre point vil uden tvivl fylde noget ekstra selvtillid på de unge talenter, og det kommer på helt rette tidspunkt. Tirsdag venter nemlig en ordentlig mundfuld i pokalturneringen.

- Vi skal op imod Randers Frejas Liga mandskab og det er altså et af landets absolut bedste U19 hold. Det bliver ekstrem svært, men vi glæder os til at blive testet af mod de bedste og vi spiller naturligvis vores chance. Det bliver en spændende udfordring, fastslår Tommy Pedersen, som sender sit hold ind til femte runde i pokalturnering tirsdag d. 28. april kl. 18.30 på hjemmebane.