Facebook

Fodboldåret sluttes af med et brag mod Brabrand

zinck2_web.jpg
09-11-2018

Af Thomas Jansen

Årets sidste fodboldkamp på Sparekassen Vendsyssel Arena er lige om hjørnet – og det bliver lidt af et brag. Her gælder det nemlig topkamp mod Brabrand, der ligger lige i hælene på Jammerbugt FC.

Det er tilmed en vaskeægte divisionsklassiker, der gennem årene har budt på utallige drabelige dyster. Lørdag lader ikke til at blive anderledes. Her skal Jammerbugt FC runde et flot fodboldår af med manér og derfor står sejr øverst på listen over ”to-do’s” denne weekend.

- Det er altid en svær kamp mod Brabrand og altid tætte opgør. Brabrand er nedrykkere og har holdt på mange spillere, så det er et godt hold og der er blevet gjort et godt stykke trænerarbejde. Det vidner deres seneste sejr i Kolding også om. Så det er en god modstander, men vi er også selv stærke, ikke mindst på hjemmebane, hvor vi har en fremragende statistik, som vi vil arbejde hårdt for at forsvare, lyder det forud for kampen fra cheftræner, Bo Zinck.

Han og holdet kommer netop fra en hjemmesejr i seneste runde, hvor Tarup/Paarup IF blev besejret 3-0. Et resultat, der sagtens kunne være endt større i en kamp, hvor Jammerbugt FC sad på spillet fra første til sidste fløjt. Lørdag jagter de blå endnu en sejr.

- Vi vil ud og angribe den fodboldkamp for at sikre os tre vigtige point i en tæt topstrid. Det bliver et brag at slutte af med. En højintens kamp. Brabrand har stadig der gode organisation og power, men er blevet bedre spillende, synes jeg. Men det er hold, der altid har været gode til at spille ud fra de spillere, de har. Lige nu har de nogle rigtig dygtige fodboldspillere samtidig med, at de har nogle duelstærke spillere. Så de er blevet et mere fleksibelt hold på mange områder. Det gør dem stærke og det viser deres flotte pointhøst ovenpå en nedrykning også. Stor ros for det, forklarer Bo Zinck og tilfjøjer;

- Så der er en kompleks størrelse, der kommer til Jammerbugten lørdag, men det er vi også selv. Vi har stor tro på egne evner, fremfor frygt for de andre. Vi har en sund respekt for Brabrand, men vi tror på vi kan vinde den kamp. Og som en gammel træner engang sagde til mig, så er den værste at danse om juletræ med juleaften et nederlag i sidste kamp. Det har altid hængt ved mig, så vi vil ud og slutte dette gode efterår godt af, slutter Bo Zinck med smil på læben.

Han og spillerne glæder sig. Der er lagt op til en spændende afslutning på en fantastisk flot fodboldår. De blåblusede er klar til at give den alt, hvad de har, for sidste gang i år

Kom på stadion og vær med til at runde sæsonen godt af, og nyde årets sidste stadionplatte og hyggesnak langs kridtstregerne. Kom til et brag af en sæsonafslutning på Sparekassen Vendsyssel Arena!

På vanlig vi er der fri entre for alle – denne gang takket være dagens kampsponsor, Kunstcaféen Blokhus.

Lad os stå skulder ved skulder, når den blå bølge ruller