Facebook

Fodboldprofessoren vandt Tipsdysten

Tipsdysten-efteraar-2018_web.jpg
07-12-2018

På XL-Byg - Trægården i Kås har man indtil flere fodboldeksperter, der er uddannet som professorer i sporten.

Trægårdens ejer Carsten Andersen er den ene og specielt Carsten Jensen og den tidligere professionelle fodboldspiller og træner Frode Langagergaard de to andre, der gennem hele 2018 har drillet Carsten Andersen med hans forstand på fodbold.

For Carsten Andersen, der er en ærlig mand, kunne fortælle at hans fodboldkarriere stoppede tidligt i de unge år.

- Jeg var bestemt ikke holdets bedste spiller og på et tidspunkt blev jeg enig med mig selv om, at fodbolden nok ikke helt var min spidskompetence. Det har jeg fortrudt i dag, hvor jeg skulle have givet det en chance.

Nu var tiden så inde til, at der skulle findes en vinder i Lokalavisens konkurrence – Jammerbugt FC Tipsdysten, der gennem hele året har været en fast side i avisen.

Finalen om de flotte præmier skulle findes ved lodtrækning, da Carsten Andersen, Peter Wulf Andersen fra HS Revision i Pandrup og Poul Erik Aagaard fra Mediekonsulenten alle havde ramt rigtigt på 10 kampe.

Med den strenge dommer Palle Holmbech som dirigent, blev der lagt tre kuverter på bordet i klubhuset.

Det var Carsten Andersen, der skulle trække den første kuvert. BINGO – et rejsegavekort på kr. 8.000,- . Som nr. to blev det Peter Wulf Andersen, der træk sin gevinst – et gavekort på et weekendophold for to personer til en værdi af kr. 2.000,-

Så var der reserven, Poul Erik Aagaard, der var kommet ind fra en bænkeplads, der jo ikke havde så mange muligheder og som kunne glæde sig over et vingavekort på kr. 1.000,-

Vinderne

Vi spurgte Carsten Andersen om, hvad gavekortet skulle bruges til?

- Jeg skal lige hjem og snakke med min hustru Lisbeth, hvad der nu skal ske. Men gavekortet giver jo nogle spændende muligheder for en lille ferie på et udvalgt sted. Hvor det lige bliver, må tiden vise, sagde en glad Carsten Andersen.

Også Peter Wulf Andersen kunne glæde sig over et dejligt weekendophold på et udvalgt hotel.

- Hvor det bliver skal min hustru Anja og jeg nok finde ud af, men vær sikker på det bliver et sted, hvor vi rigtigt kan hygge os en weekend.

Også Poul Erik Aagaard var glad for sin vinpræmie på kr. 1.000,-.

- Så vil min hustru Karin og jeg nyde et par gode flasker ved en passende lejlighed.

Tipsdysten

For alle deltagerne i Lokalavisens Jammerbugt FC Tipsdyst 2018 gælder det, at det er en konkurrence, hvor sponsorerne hygger sig med drillerier og sjove bemærkninger, når man mødes til kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena eller i det daglige arbejde.

På Trægården i Kås er det nu Carsten Andersen, der har håneretten.

Tipsdysten vender tilbage i den nye sæson i starten af 2019, hvor Jammerbugt FC spiller sin første kamp søndag den 9. marts kl. 14.00 mod Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion.