Facebook

Første træning veloverstået

Traeningsstart9.jpg
21-01-2015

 

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC trodsede tirsdag aften vintervejret, da der blev taget hul på årets første sæsonforberedelser, og det var lige på og hårdt efter ferien.

Hver enkelt spiller skulle nemlig starte denne første træningssamling med en tur på vægten, og her fik de prompte en dom over hvor hård julen havde været ved formen. Trods de barske sandheder det bød på, var det med gensynsglæde og entusiasme at de blåblusede igen var samlet.

Det var hovedsageligt velkendte ansigter, der fyldte omklædningsrummet, men også nye havde fundet vejen hertil og de blev budt varmt velkommen.

Blandt disse var Jammerbugt FC’s nye assistenttræner, Frode Langagergaard, ligesom også en god håndfyld nye spillere fik sin plads i omklædningsrummet. Heriblandt fire af klubbens egne talenter, i form af Anders Rosengren, Mads Larsen, Søren Astrup og Simon Jensen, mens Lasse Kjær, Claus Christiansen og Jakob Hjorth trak i Jammerbugt FC træningstøjet for første gang efter skifte fra henholdsvis Vendsyssel FF, Hirtshals og Lindholm IF. Sidst men ikke mindst havde også Emil Haucke fundet tilbage i vante rammer Jammerbugt FC’s omklædningsrum.

Efter vejning og en velkommen tilbage peptalk fra cheftræner Bo Zinck, var det med at trække huen godt ned over ørerne inden resten af aftenen foregik på anlæggets kunstgræsbane. Her dalede sneen stille ned, mens kulden bed og boldfølingen på ny stille og roligt fandt vej til de frosne tåspidser.

Nu venter en lang forberedelsesfase inden foråret får fat og første turneringskamp fløjtes i gang. Undervejs pudses formen af med en række træningskampe, hvoraf den første er d. 7. februar mod Lindholm IF.

Du kan se hele programmet for træningskampene her.

Se flere billeder fra den første træning på Jammerbugt FC’s Facebook side her.

 


Nickolaj Thomsen testes for julefedt.

Bo Zinck sætter træningen igang.

Victor Rafael og Jan Rasmussen trækker i træningstøjet på ny.

Assistenttræner og målmandstræner gør klar til årets første træning.