Facebook

Fokus rettes mod Thisted

Soeren_Kusk_evaluerer.jpg
02-05-2011

Af Thomas Jansen

Ny uge, ny kamp. Nu skal weekendens storsejr skubbes i baggrunden og fokus rettes på kampen mod Thisted FC fredag aften.

Selvom det nu handler om den kommende kamp, kan Blokhus FC cheftræner Søren Kusk godt bruge den netop overståede kamp i sine forberedelser til kampen mod Thisted. Forberedelser som ikke er meget anderledes end til enhver anden kamp i 2. division vest.

- Sejren over Rishøj er vigtig fordi vi med den kommer tilbage på sporet efter to nederlag. Samtidig er den vigtig, fordi den gør at vi i høj grad stadig har noget at spille for. Vi er stadig med helt fremme, hvor vi har til målsætning at være så længe som muligt. Kampen mod Thisted er selvfølgelig vigtig, men det er alle de kampe vi spiller. Det er de næste også. Det er en topkamp, men det handler også her om tre point og vores forberedelser er derfor ikke anderledes. Den eneste forskel er at vi spiller fredag og derfor bliver det stille og roligt sidst på ugen, fortæller Søren Kusk, som forbereder Blokhus FC spillerne med træning mandag, tirsdag og torsdag.

Fire spillere skal tage det ekstra roligt de kommende dage. Der er således stadigt spørgsmålstegn om deres medvirken i topbraget. Christian Overby er så småt på vej tilbage efter sygdom, men er endnu ikke klar til kamp, mens Andreas Damgaard efter en operation heller ikke forventes spilleklar. Tilgengæld lysner det for både Conor O'brien og Ziad Nassar, men det er endnu for tidligt, at fortælle hvem og hvor mange af den nævnte kvartet, som kommer i kamp fredag.

Vi følger her på blokhusfc.dk forberedelserne op til kampen og vil løbende i løbet at ugen bringe nyt fra Blokhus FC lejren, mens vi ligeledes vil opfordre til at følge forberedelserne i Thisted lejren på thistedfc.dk.