Facebook

Fokusskifte i forberedelserne

Kusk.jpg
Søren Kusk skifter ved dagens testkamp mod Skive IK fokus fra det fysiske til det taktiske.
03-03-2012

Af Thomas Jansen

Alt imens Blokhus FC talentholdene gennemgår en intens træningsweekend for at blive forårsklar, tager divisionsholdet ligeledes endnu et skridt i sine forberedelser.

Det sker i dag lørdag d. 3. marts, hvor det gælder endnu en testkamp. Denne gang mod 1. divisionskollegaerne fra Skive IK, og med nu kun godt en måned til det går løs i forårspremieren hjemme mod FC Roskilde er det blevet tid til et fokusskifte i forberedelserne.

- Med træningskampen i Skive går vi nu ind i en mere målrettet fase af forberedelserne. Målrettet forstået på den måde, at vi nu skifter fokus til at være mere på den taktiske del af spillet, forklarer Blokhus FC cheftræner Søren Kusk, som dermed skal have besvaret en række spørgsmål i de resterende testkampe.

- Det er i de næste kampe vi skal have svar på hvor vi står som hold og hvor vi står individuelt.

Et skridt i retningen mod det svar tages i dagens kamp mod Skive IK, der starter forårssæsonen på udebane i Hobro. Kun fire point skiller Blokhus FC og Skive IK i tabellen inden foråret skydes i gang, og således er Skive også det helt rette match på nuværende tidspunkt i forberedelserne.

- I Skive IK møder vi en modstander, som vi matcher rent niveaumæssigt, og det er det vi har brug for nu, fastslår Søren Kusk, der står klar på sidelinjen i dag lørdag d. 3. marts kl. 14.00 når Skive IK - Blokhus FC fløjtes i gang.

Klar til kamp er, med enkelte undtagelser, også hele spillertruppen. Kun Jonas Westmark meldes ukampdygtig med en mindre håndskade, mens også Christian Overby og Malthe Nygaard bliver hjemme fra turen til Skive. De tager i stedet en tørn for U21 mandskabet.