Facebook

Senoglu scorede i sin debut - Men BFC tabte 2-1 i Randers

RFC - BFC Bobo.jpg
27-02-2010

 

Randers FC   -   Blokhus FC   2-1  (0-0)

1-0 Mikkel Nygaard

2-0 Nicolas Bøgild

2-1 Olcay Senoglu

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Tue Brix Andersen, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Peter Tranberg, Bobo Niambele, Simon Rosenqvist

Angreb: Muhammed Akinci, Olcay Senoglu

 

På bænken: Kasper Stiller, Rasmus Christiansen, Fahmi Osman.

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC fik rettet noget op på tingene iforhold til kampen mod Lindholm, men store fejl kostede mod et stærkt Randers-mandskab der fortjent vandt 2-1 i den sidste ende.

Cheftræner Henning Pedersen måtte eksperimentere lidt til dagens kamp i det centrale forsvar, hvor man skulle kigge på muligheder som erstatning for Malthe Guldager. Men sikke et pres at ligge på "den nye" centrale forsvar.

Valget faldt på Tue Brix Andersen der blev rykket ind fra venstre backen, og udgjorde midterakse med Andreas Damgaard. Men kommunikationen hele bagkæden imellem virkede langt fra optimalt, og de ting der ellers normalt fungerer med Malthe Guldager på holdet, er bare ikke det samme med en ny mand, uanset navn.

Men trods store fejl lykkedes det at holde hjemmeholdet fra scoringer i 1. halvleg. Randers FC stillede med nøjagtigt samme mandskab pånær Tidiane Sane mod Hobro i tirsdags, og her vandt kronjyderne sikkert 5-0 mod Søren Kusks tropper.

Der var derfor tale om et forstærket 2. divisionshold, som tilgengæld spillede en rigtig god kamp. Når de først får bolden på kunstgræs er de ikke nemme at have med at gøre, og det måtte især Blokhus FC´s nye frontløber Olcay Senoglu sande, med meget svære arbejdsbetingelser kampen igennem, hvor han lå meget alene.

Blokhus FC måtte allerede i 1. halvleg udskifte Simon Rosenqvist som konsekvens af en knæskade, hvor Rosenqvist blev tacklet hårdt i en nærkamp. Men han var ikke klar på den hårde tackling, og nåede ikke at tackle igennem, hvilket gav et vrid i højre knæ. Diagnosen omkring midtbanespilleren er endnu uvis.

(Foto: Olcay Senoglu, Blokhus FC)

Fremme i angrebet havde Henning Pedersen placeret Muhammed Akinci lige bag den nye angriber Olcay Senoglu, der i glimt viste mange gode detaljer.

Og Olcay Senoglu fik også en drømmedebut som officiel Blokhus FC-spiller, da han med 10 minutter tilbage af kampen reducerede til 2-1, efter Muhammed Akinci spillede ham alene med målmanden.

Ingen tvivl om at man kan forvente nogle spændende egenskaber Akinci / Senoglu imellem i foråret, for den dansk / tyrkiske duo har allerede øjene for hinanden på banen. Det hele kommer så naturligt i deres sammenspil, og der bliver spændende at følge.

Koncentrationen faldt i starten af 2. halvleg, og Randers kom ret hurtigt på 2-0. Især det andet mål irriterede træneren, efter Randers scorede på et hurtigt taget frispark. Inde i boksen stod Nicolas Bøgild helt blank, og headede uden problemer bolden i kassen.

Derfra frygtede man at Randers ville gøre det slemme ved Blokhus FC, ligesom Hobro fik ørerne i maskinen. Men specielt Brian Ulstrup spillede en stor 2. halvleg hvor han havde 3 store redninger, samt et reddet straffespark ved stillingen 2-0.

Men generelt set fik man mere og mere fat, og Peter Tranberg havde i 2. halvleg både et flyvende hovedstød tæt over mål, og kort efter en ren raketafslutning der bankede på overliggeren.

Chancerne var der til flere mål, men Randers havde også 4-5 store chancer yderligere i kampen. Men Ulstrup holdte Blokhus FC inde i kampen på vigtige tidspunkter, og dermed kunne Blokhus FC forlade Randers med et 2-1 nederlag.

Det er altid svært at være tilfredse efter et nederlag. Men ser man på de ting man kan tage med fra kampen, blev man en hel del klogere i dag. Og det kan man passende følge op på tirsdag aften, når Aalborg KFUM gæster Jetsmark til en ny træningskamp.