Facebook

Forår og Winther i Blokhus FC

Winther 2.jpg
16-03-2010

(Foto: Martin Winther er påbegyndt træningen i Blokhus FC)

 

Af Torben Pedersen

Truppen syntes mere end rustet til forårets strabasser, efter adskillige spiller-tilgange med stor kvalitet over vinteren. Seneste skud på stammen er 20-årige Martin Winther, som er hentet i AaB.

Den unge midtbanespiller har allerede under sine to første træninger vist nogle af sine kvaliteter, ikke mindst hans pasninger som er særdeles vigtigt hos en midtbanespiller. Men hans vej gennem AaB´s talentrækker og senest 2. divisionstrup, vidner også om en dygtig spiller.

Inden sin ankomst i Blokhus FC, var Martin Winther i England hvor en prøvetræning hos League-1 klubben Hartlepool United ventede. Her udviklede tingene sig dog ikke som ventet, og Aalborgenseren vendte retur til Nordjylland.

Derfor skulle formen efter intense træninger og kampe i England også være særdeles god hos Hr. Winther, som har et efternavn der nærmest kan give kuldegysninger, med tilbageblik på en tung hvid dyne som har dækket området i rigtig lang tid.

Kunne det også bare blive sådan fremover, at folk får kuldegysninger, når de tænker på kvaliteten hos den nu tidligere AaB spiller. Spændende bliver det ihvertfald at følge den nye midtbane-fighter, som også kan begå sig på en back.

Facts om Martin Winther:

Position: Midtbane

Alder: 20 år

Højde: 184   -   Vægt: 77 kg 

Tidligere klubber: AaB