Facebook

Forårets første test venter

Soeren_Reese_profil.jpg
Søren Reese er klar til igen at tørne ud i den blå Blokhus trøje.
16-02-2013

Af Thomas Jansen

Divisionsdrengene har nu trænet hårdt i en måneds tid, og søndag er det blevet tid til første indikation på hvor langt de er i forberedelserne.

- Indtil nu har vores forberedelser forløbet fint. Vi har en lidt mindre trup end tidligere, men alle har arbejdet hårdt og har ikke mindst fået løbet nogle kilometer. Vi har haft tilknyttet Ashley Toodle i forhold til den fysiske træning og det har været virkelig godt og meget vigtigt, fortæller Bo Zinck, som trods det positive træningsforløb også går ind til første test med en vis portion frustration.

- Vi har været lidt uheldige med skader og sygdom. Skader har det med at dukke op i opstartsforløbet, men denne gang har flere af dem ikke været relateret til træningen og vi har derfor ikke kunne gardere os for dem i træningen, forklarer Bo Zinck, som grundet disse skader og sygdom langt fra har en fuld trup med til forårets første træningskamp, hvor der i form af 1. divisionsholdet FC Hjørring venter en svær test.

- Vi må tage til Hjørring uden en række spillere, hvilket naturligvis er problematisk. Ikke mindst fordi vi skal op imod et godt hold, som tilmed er længere fremme i forberedelserne end vi er. På søndag handler dog ikke om resultat, selvom vi selvfølgelig gerne vil vinde. Det handler mere om kondition, og så handler det om at vi hænger i, for vi vil uden tvivl komme under pres, understreger cheftræneren med henvisning til det manglende mandskab og den stærke modstander.

På trods af den første træningskamp er præget af fraværet af flere spillere, så giver den også mulighed for at se nogle nye ansigter i aktion for første gang.

- Vi har et par nye folk med, som jeg glæder mig til at se i aktion. Derudover er Søren Reese, som jo har været væk i en længere periode, og så med igen. Det bliver spændende, men generelt handler det om at se hvor langt vi er, mens vi også skal have prøvet et par ting af. Vi skal have bygget på i forhold til efteråret, og det handler blandt andet om vores organisation og presspil.

Blokhus FC tager turen til Hjørring søndag d. 17. februar, hvor FC Hjørring, der netop har slået Thisted FC 2-1 i en træningskamp, venter på hjørringensernes kunstgræsbane kl. 12.15.