Facebook

Forårets to mest formstærke mandskaber mødes

zinck.jpg
07-04-2018

Af Thomas Jansen

Søndag brager forårets to mest formstærke hold sammen. Jammerbugt FC møder nemlig Næstved Boldklub i oprykningsspillets femte runde.

Mens Næstved med tre sejre i forårets første fire runder har hentet 9 point, har Jammerbugt FC, der fortsat er ubesejret i oprykningsspillet, spillet sig til 8 point. De to bedste pointhøste blandt rækkens 12 divisionshold.

Der er således lagt op til en særdeles spændende dyst søndag i Næstved.

- De har et godt stadion og ofte godt med tilskuere også. Så først og fremmest så glæder vi os til kampen. Det er kampe som disse, vi træner for, fremhæver Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, som dog ikke tager til Næstved for oplevelsens skyld.

- De er et dygtigt mandskab og har masser erfaring fra højere niveau på holdet. Derudover er de godt sat op af Michael Hemmingsen, ligesom de råder over en række gode individualister. I det hele taget har de ingen svage punkter. Så det bliver en svær kamp, men det er det hver gang vi løber på banen her i oprykningsspillet. Næstved er dog et af de hold, der går hårdt efter oprykning og det bliver en prøvelse for os at få point her, forklarer cheftræneren.

Næstved cruisede imponerende gennem forårets tre første runder med tre sejre, ni point og en målscore på 7-0. I fjerde runde sendte Kjellerup IF imidlertid Næsted til tælling for første gang dette forår, da søndagens værter blev besejret med 2-1. Nu skal de grønne fra den gamle købstad på Sydsjælland rejse sig mod de blå fra den nordjyske vestkyst, og der er lagt op til et intenst brag, når de to stærke mandskaber krydser klinger.

- Det er en spændende test, som jeg glæder mig meget til, og som vi kommer til at lære rigtig meget af. Men vi har også selv nogle forcer og er et godt hold, og vi har selvfølgelig en plan for kampen. På en god dag er alt muligt og vi går hårdt efter point. Det er kampe som denne, der viser os, hvor langt vi er kommet. Vi har stadig meget at lære, men vi kan også allerede meget, og forhåbentlig rækker det til point søndag mod Næstved. Vi glæder os i hvert fald, slutter Bo Zinck, inden det er hjem og hvile ud før kampdag. Bussen mod Næstved kører allerede kl. 06.50 søndag morgen, så det er med at komme hjem og passe sin seng.

Man skal, bogstavelig talt, stå tidligt op, hvis man vil slå Næstved Boldklub – ikke mindst på udebane.

Kampen spilles på Næstved Stadion søndag d. 8. april kl. 14.00.