Facebook

Forårsfriske talenthold vil til tops

Bo_Zinck_-_2011.jpg
04-04-2012

Af Thomas Jansen

Efter et positivt 2011 med stor fremgang på Blokhus FC’s talenthold, er der store forventninger til 2012.

- Vi går et forår i møde, hvor vores U17, U19, U21 og Serie 1 skal være med til at præge toppen, lyder det uden tøven fra talentansvarlige Bo Zinck forud for forårssæsonen sparkes i gang.

Blokhus FC U17 spiller i A-rækken, men målet og forventningen er, at det efter sommer hedder Mesterrækken for U17 drengene.

- Vi har fået ny træner, René Olsen, som skal køres ind i talentteamet og lære klubben at kende, men René er allerede godt fra start og vi har god grund til at tro på, at vi kan vinde vores A række med de talentfulde spillere vi har, vurderer Bo Zinck, som også har stor tiltro til U19 holdet, der spiller i Mesterrække 1.

- Vores U19 trup er fyldt med talent, og jeg tror og håber vi kan spille os i top 3, fortæller Bo Zinck, som har andre ligeså vigtige målsætninger for U19.

- Det er vigtigt vi formår at integrere spillerne videre op på U21 og ikke mindst seniorholdene. U21 er en god mellemstation til at prøve noget af og til at udvikle, men flere 2. års spillere vil allerede nu også blive prøvet af på seniorniveau i form af Serie 1.

Netop Serie 1 kan ifølge holdets træner og talentkoordinator Bo Zinck være med til at præge rækken.

- Spillemæssigt er vi med helt i top, men for at det skal ende med oprykning, er der mange ting, som skal gå op i en højere enhed. Vi har en tro på det kan lade sig gøre.

Bo Zinck’s unge Serie 1 mandskab startede da også foråret på fornem vis med en 4-1 sejr hjemme over Hjørring AIK Frem.

Alt i alt venter der Blokhus FC et spændende forår, hvor der skal bygges videre på det efterhånden stærke fundament, hvor der over de seneste år er skabt en afgørende kontinuitet i talentarbejdet.

- Vi arbejder alle i samme retning og Blokhus FC og Jetsmark IF har et rigtig positivt samarbejde. På sigt skulle det gerne betyde, at nogle af disse unge spillere kommer til at begå sig i divisionstruppen – det både tror og håber jeg på, slutter Bo Zinck.

Kommende kampe for Blokhus FC ungdom

U17
Torsdag d. 12. april kl. 18.00: Blokhus FC – Aabybro IF

U19
Lørdag d. 14. april kl. 14.30: Blokhus FC – FC Djursland

U21
Mandag d. 23. april kl. 18.00: Blokhus FC – Viby IF

Serie 1
Lørdag d. 5. april kl. 13.00: Aalborg Chang – Jetsmark IF