Facebook

Forårssæson kickstartet på Nordstjernen i Blokhus

Nordstjernen_arrangement_1.jpg
08-03-2011

Af Thomas Jansen

Mandag aften var der forårsstemning på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, hvor der var samlet 70 fodboldglade gæster til nogle hyggelige timer…

Blokhus FC samarbejdspartnere, fans og øvrige interesserede havde således valgt at bruge denne mandag aften i selskab med Blokhus FC’s spillere, trænere og øvrige ansatte. Her var der mulighed for at lære spillere og trænere bedre at kende, mens der for spillere og trænere ligeledes var mulighed for at lære sine trofaste støtter bedre at kende.

På menuen var der, udover en stor buffet, også et indlæg fra Blokhus FC’s cheftræner Søren Kusk, som blandt andet benyttede anledningen til at præsenterer sine spillere, der også sad med ude ved bordene. En efter en blev spillerne præsenteret og en efter en fik gode historier lov at se dagens lys. Ingen tvivl om de gode historier lærte os spillerne bedre at kende alt i mens lattermusklerne fik rystet buffeten godt og grundigt på plads. Cheftræneren afløste de gode historier med et mere seriøst indblik i den forestående forårssæson og de tanker, tiltag og træningstimer der går forud for de kommende kampe.

En hyggelig og informativ aften blev skyllet ned med en kop kaffe inden deltagerne, klogere på både forårssæsonen og på spillerne, igen forlod Restaurant Nordstjernen.

- Det var en meget hyggelig aften. Jeg var så heldig, at komme til at sidde ved bordet med cheftræneren, som er en meget "lun" herre. Søren gav også en god præsentation med indlægget om forventninger for foråret og om spillerne. Forretningsmæssigt havde jeg ikke noget udbytte af aftenen, men det er jo også det netværksmøderne skal bruges til, lød det om aftenens oplevelse fra en af Blokhus FC’s samarbejdspartnere, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel Aabybro, Michael Aaby Christensen.

At det var fodbold og det sociale element, der var aftenens fokus, frem for forretning, kunne Blokhus FC spillerne også snakke med om. De fik således muligheden for at møde og snakke med dem, der bakker op omkring holdet i hverdagen.

- Først og fremmest får os spillere sat ansigter på dem, der støtter os gennem deres sponsorat eller som tilskuer på stadion. Jeg synes det er vigtigt, at vi kommer til at lære hinanden bedre at kende og det var da også en holdning, som blev luftet i løbet af aftenen. Det er med til at få det hele "ned på jorden” og sådan skal det være. Jeg synes det var et meget positivt tiltag og jeg var personligt glad for lige at få sat ansigt på flere af vores trofaste støtter, således os spillere kommer tættere på dem der står bag os, fortalte Blokhus FC’s midterforsvarer Andreas Damgaard, som heller ikke slap for at få knyttet en god historie til sin spillerpræsentation.

Fra Blokhus FC’s side skal lyde en stor tak til alle deltagere for den flotte opbakning til arrangementet.
 


Hyggelig snak ude ved bordene. Her mellem KN Rengøring, Poul Rank og Murermester Henning Jensen.


Michael Aaby Christensen fra Sparekassen Vendsyssel Aabybro og Blokhus FC cheftræner Søren Kusk.


Lindgaard A/S i selskab med Blokhus FC anfører Peter Tranberg.


En god blanding af Blokhus FC, samarbejdspartnere og øvrige støtter.