Facebook

Forberedelserne fortsætter i Skive

ee0a00f400d0ec8fb05b4bf4cafdb996.jpg
12-02-2015

Af Thomas Jansen

Der er stadig mange løb der skal løbes, styrketræning der skal klares og taktiske spil der skal indøves igen og igen inden det går løs for Jammerbugt FC i 2. division vest.

Men i dag, torsdag, får vi en lille forsmag på hvad der venter, idet Jammerbugt FC i eftermiddag tager turen til Skive for at teste formen af mod 1. divisionsholdet Skive IK.

Efter en særligt hård træningsuge, inklusiv træningslejr i weekenden, har Jammerbugt FC varmet op til forberedelsernes anden test med en lettere omgang træning tirsdag og nu skal det så afprøves hvor langt holdet og de enkelte spillere er kommet i forberedelsesprocessen.

Jammerbugt FC’s modstandere kommer selv fra en træningslejr denne weekend, og i denne forbindelse sejrede de blågule fra Skive med 2-0 over Ringkøbing IF, som til dagligt befinder sig i 2. division vest. Det er i denne sammenhæng hver at bemærke, at 1. divisionsklubben Skive IK, som tager hul på sæsonen tidligere end Jammerbugt FC, er længere fremme i sine forberedelser, hvor en række træningskampe mod blandt andre FC Midtjylland, Silkeborg IF og SønderjyskE allerede er afviklet.

Dette gør ikke den allerede hårde test mod Skive IK, mindre hård, men efter en veloverstået træningslejr, blandt andet bød på årets første træningskamp, 1-1 i mod Lindholm IF, er Jammerbugt FC klar til at tage kampen op. Det sker kl. 18.30 på kunstgræs ved Skives træningsanlæg i Egeris.