Facebook

Forløsende 3-1 sejr i Odder

40138325_1683822405078547_6558591429529042944_n.jpg
Foto: Rasmus Lykke.
26-08-2018

Af Thomas Jansen

Glæden var ikke til at tage fejl af, da Jammerbugt FC spillerne omkring kl. 16.00 lørdag eftermiddag samledes i et omklædningsrum i Odder og sang "hvem var det, der vandt i dag..."

Det var nemlig dem fra Jammerbugt FC, og de havde dermed fået nøjagtig det, de var kommet efter. Sejr og tre point.

Efter en sen udligning og 1-1 mod Vejgaard Boldspilsklub i seneste runde og 1-1 i de to af tre øvrige runder, var sulten efter sejr stor, da bussen trillede sydpå af E45 mod Odder lørdag formiddag.

Det startede ellers ikke helt efter planen på kunsgræsbanen i Odder. Værterne kom bedst fra start og bragte sig allerede efter ni minutter foran 1-0 efter en Jammerbugt FC tilbagelægning kiksede.

Jammerbugt FC svarede i midlertid godt igen, og der gik kun seks minutter,inden bolden igen lå i nettet. Denne gang bag Odder keeperen. Søren Astrup brød igennem i højre side og fandt med en flad aflevering Sead Gavranovic, der ved forreste stolpe dirigerede bolden i mål.

Herefter fik Jammerbugt FC bedre tag om kampen, men der skulle kæmpes hårdt mod et kompetent Odder mandskab, som også var sulten efter sejr. Ved pausen stod det fortsat 1-1, men Jammerbugt FC havde overtaget, og der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før der blev lavet om på stilligen.

Det var Jammerbugt FC, som bragte sig i front, og selvom det måske ikke var sæsonens mest velspillede kamp, så var det fortjent, at Jammerbugt spillerne tog føringen. Scoringen kom efter et flot indlæg fra Nicklas Sørensen. Indlæget blev behandlet ligeså flot, da Michael Byskov steg til vejrs og pannede bolden kassen til 2-1.

Herefter handlede det om at kæmpe den hjem og få gjort tingene færdige. Odder havde sine chancer, men efter et par kampe i sæsonens indledning, hvor tre point var blevet til et i kampenes døene minutter, så havde Jammerbugt FC ikke tænk sig at smide to point til sidst igen. Så istedet for en udligning til Odder, var det Jammerbugt FC's Lasse Steffensen, som slog sejren fast med en scoring til kampens slutresultat, 3-1 til den blå bølge. Det skete efter en dødbold, der blev forlænget ved forreste stolpe. Mellem venner og fjender fandt Jammerbugt FC's tårnhøje forsvarsspiller vej og prikkede den forløsene scoring ind.

De tre point var i hus og de pynter nu på stillingen, hvor Jammerbugt FC har lagt sig lunt på en fjerdeplads med ni point.

- Vi kommer hakkene igang og kommer bagud efter en fejl. Men vi svarer godt igen og spiller i det store hele en ok kamp. Men det er tredje kamp på seks dage og vi mangler noget kvalitet i forhold til at komme ind i mellemrummene, men når vi gjorde det, så scorede vi mål. Over hele kampen, synes jeg vi er det bedste hold og jeg synes det er fortjent, vi vinder. Men Odder har også perioder, hvor de gør det rigtig godt og det er altid et stærkt mandskab, som altid er svært at spille imod. Men som sagt fortjent vi hiver de tre point, og det er jeg glad for ovenpå en hård, men pointmæssigt også en udbyttrig, uge, lød det fra en tilfreds cheftræner, Bo Zinck, efter opgøret i Odder.

Nu er det tilbage til Jammerbugten, hvor Skive IK, nedrykkerne fra 1. division, kommer på besøg i næste runde.

Odder IGF - Jammerbugt FC: 1-3 (1-1)
09' 1-0 Kristian Skovbjerg, Odder IGF
15' 1-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
46' 1-2 Michael Byskov, Jammerbugt FC
88' 1-3 Lasse Steffensen, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup - Simon Jensen, Nikolaj Lyngø, Lasse Steffensen, Søren Astrup - Michael Byskov, Christian Rye, Anders R. Jensen, Nicklas Sørensen (Max Møller) - Sead Gavranovic (Jannik Christian Eckenrode), Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen).