Facebook

Formandsskifte og ny direktør på plads i Blokhus FC

Erik_Just_ny_direktoer.jpg
Erik Just er glad for at vende tilbage til Blokhus FC.
09-01-2012

I forbindelse med årsskiftet har bestyrelsen for Blokhus FC foretaget en omstrukturering af arbejdsopgaverne. Den hidtidige formand, Bøje H. Lundtoft har på grund af stort arbejdspres, ønsket at blive fritaget for den meget krævende formandspost. Eller rettere sagt omstruktureringen medfører en fordeling af arbejdsbyrden, der gør, at Bøje H. Lundtoft fremover kommer til at fungere som bestyrelsens sportsansvarlige. En enig bestyrelse har som hans afløser på formandsposten udpeget Mogens Fransen, der i forvejen er medlem af bestyrelsen.

Mogens Fransen var indtil for et lille års tid siden vicekommunaldirektør i Jammerbugt Kommune og før den tid i en årrække kommunaldirektør i den daværende Pandrup Kommune. Mogens Fransen er 62 år, og udover sit arbejde for Blokhus FC er han et meget aktivt medlem af Lions Club Hvetbo.

Mogens Fransen er helt bevidst om, at han går ind til en svær, men også spændende udfordring som formand for den lokale eliteklub, der er en selvstændig overbygning på moderklubben Jetsmark IF. I lighed med andre fodboldklubber på dette niveau skal der arbejdes målrettet for at tilvejebringe og fastholde den nødvendige økonomiske bæredygtighed som basis for at kunne opfylde de sportslige ambitioner.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for det fortsatte arbejde med at sikre en driftsikker eliteklub, hvor det helt klare og overordnede mål er at fastholde den placering i landets næstbedste fodboldrække, som på fantastisk vis blev sikret med oprykningen til 1.division i sidste sæson. Det kortsigtede mål er overlevelse i denne sæson, hvor rækken reduceres fra 14 til 12 hold. Dernæst handler det om at etablere sig som 1. divisionshold også på lang sigt. At få den målsætning opfyldt vil betyde meget, ikke blot sportsligt, men for hele lokalområdet over en bred front, siger den nye formand.

Også den fremtidige organisation i Blokhus FC er nu på plads efter nogle måneder uden direktør. Erik Just er således ansat som ny direktør og tiltræder med øjeblikkelig virkning, og er derfor i fuld gang med at sætte sig ind i sit nye arbejde. Helt nyt er det dog ikke for ham, idet han så at sige er vendt tilbage, idet han tidligere har været tilknyttet det daværende Blokhus Sport & Fritid – og herunder netop Blokhus FC. I sit nye job skal Erik Just først og fremmest sætte fokus på salgsarbejdet med henblik på at sikre en god økonomi i Blokhus FC, hvilket er en væsentlig forudsætning for også sportsligt at kunne matche konkurrenterne i 1. division.

- Jeg er glad for at være tilbage i lokalområdet og i klubben. Det er som at komme hjem til familien efter en lang rejse, siger Erik Just, der vil arbejde aktivt og målrettet på at opfylde de mål og de ambitioner, han deler med klubben.


Bøje H. Lundtoft (th.) byder Mogens Fransen velkommen som ny bestyrelsesformand.