Facebook

Formen finpudses i Lindholm

012-5.JPG
Jammerbugt FC's Thomas Quorning vender tilbage i vante omgivelser når den blå bølge lørdag ruller ind over Lindholm. Midtbanekæmperen kom således til Jammerbugten fra netop LIF.
01-08-2014

Af Thomas Jansen

Sidste test inden det går løs i sæsonpremieren næste weekend, afvikles nu lørdag d. 2. august i Lindholm.

Efter en sejr, et nederlag og en uafgjort i de foregående forberedelseskampe, skal formen nu have sin sidste endelig test inden der kommer point på spil.

De altid gæstfrie LIF’ere, som ligeledes er i fuld gang med klargøringen til det går løs i Danmarksserien, byder indenfor til forberedelsernes sidste dyst kl. 10.30.

Lindholm IF spillede i sidste sæson med i toppen af Danmarksserien, men oprykningsmuligheden forsvandt i foråret.  Der er dog ingen tvivl om, at der venter Jammerbugt FC en svær sidste test i generalprøven, hvor både form og taktik skal finpudses inden det gælder FC Svendborg i sæsonpremieren lørdag d. 9. august på hjemmebane.

Skal du have et smugkig på hvad der er i vente næste lørdag når den blå bølge igen ruller på Sparekassen Vendsyssel Arena, vil vi opfordre til at aflægge Lindholm et besøg lørdag formiddag d. 2. august kl. 10.30.