Facebook

Formen finpudses mod Kjellerup

Skov.jpg
10-03-2018

Af Thomas Jansen

Et lang forberedelsesforløb lakker mod enden og om en uges tid venter forårspremieren for Jammerbugt FC’s divisionsmandskab.

Inden da gælder det dog den sidste træningskamp i denne omgang og her skal konceptet og fysikken stå en sidste prøve, inden det er alvor. Jammerbugt FC’s lynhurtige offensiv spiller, Kasper Skov, kan også mærke at premierekampen rykker tættere på.

- Der er kun en uge til vi skyder sæsonen i gang og det ser jeg og resten af holdet naturligvis frem til. Det kan også fornemmes i truppen og intensiteten under træningen er bestemt heller ikke blevet mindre nu, hvor premieren nærmer sig, forklarer Kasper Skov efter træningen før mødet med Kjellerup IF, der ligesom Jammerbugt FC er at finde i forårets oprykningsspil.

- Som altid, når man møder Kjellerup, venter der os en god test. Kjellerup er ligesom os et hold, der elsker at spille fodbold og have bolden, siger Skov og tilføjer;

- For os handler kampen om, at få finpudset vores spil og organisation, så vi er helt klar til turneringsstart.

Netop tuneringsstarten nærmer sig som nævnt. Så gælder det point, så er forberedelserne forbi og så skal målsætningerne indfries.

- Jeg ser personligt meget frem til dette forår. Jeg har ikke før været en del af et oprykningsspil, så det glæder jeg mig til. Jeg synes, at vi er en meget stærk trup, og der er kamp om pladserne på alle positioner, hvilket er optimalt, understreger Kasper Skov, der efterhånden har spillet en hel del divisionskampe efter han blev rykket op fra klubbens egen ungdomsafdeling. Men selvom der er blevet bygget mere og mere på, så er unge Kasper fortsat meget ydmyg over for opgaverne, der venter.

- Jeg er stadig en af de unge i flokken og jeg skal suge yderligere læring til mig, og så er jeg helt klar til at hjælpe holdet, når chancen byder sig, forsikrer Kasper Skov.

Den næste chance byder sig lørdag, når Jammerbugt FC finpudser formen mod Kjellerup IF.

Bemærk venligst, at denne kamp ikke spilles i Ingstrup, som først planlagt, men i stedet er flyttet til Stadome i Ikast, hvor kick off er kl. 16.00.