Facebook

Formen finpudses mod Thisted FC lørdag middag

a77a6cde96a4cd4162e9a799bda94459.png
10-03-2017

Af Thomas Jansen

Så er der forår i luften. I weekenden gælder det generalprøven, inden det næste lørdag går løs ude mod HIK i forårspremieren.

En lang vinterforberedelse lakker således mod enden og der er sket meget med Jammerbugt truppen siden efterårssæsonen blev fløjtet af. Nu er tiden kommet til de sidste justeringer og det sker mod et særdeles stærkt Thisted mandskab.

- Der er ingen tvivl om, at det er et godt Thisted hold vi skal op imod. Thisted har leveret nogle gode resultatet mod gode modstandere i træningskampene, så det bliver spændende at se hvor vi står her i generalprøven, men det er altså næste lørdag vi for alvor skal være der, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Lars Justesen, med henvisning til næste weekends premierekamp. Netop derfor handler det også mere om fokus på egne rækker, mere end det handler om denne lørdags modstander.

- Vi har til træning set video af vores sidste kamp og med afsæt heri arbejdet med vores opspil fra bagkæden. Derudover har den stået på nogle defensive justeringer i arbejdet på træningsbanen, forklarer Lars Justesen og fortsætter;

- Derudover har vi trænet på græs for første gang i år. Nu spiller vi jo på græs mod Thisted, så det er fint lige at få det prøvet – også selvom vi i premieren jo skal tilbage på kunstgræs. Det er to forskellige ting og derfor må man også på nogle parametre indrette spillet derefter. Men vi glæder os til at komme på rigtigt græs lørdag og vi glæder os til at prøve kræfter med Thisted FC. Det handler i sidste ende om at finpudse formen og få de sidste aftaler helt på plads, inden det bliver alvor.

Jammerbugt FC og Thisted FC mødes lørdag d. 11. marts kl. 12.00. Kampen spilles på Ingstrup Stadion, Sportsvej 5.

Jammerbugt FC trup til kampen:
Anders Hegaard Larsen, Mads Stidstrup Larsen, Jan Rasmussen, Lasse Steffensen, Søren Vendelbo Pedersen, Ruben Winther, Michael Nielsen, Nicklas Sørensen, Anders Rosengren Jensen, Christian Rye, Martin Thomsen, Rune Larsen, Viktor Ahlmann, Simon Knudsen, Kasper Skov og Victor Rafael.