Facebook

Formstærk 2’er gæster Jammerbugten

JustesenOgAss.jpg
22-04-2017

Af Thomas Jansen

Påsken endte med at blive en blandet fornøjelse for Jammerbugt FC. Den startede forrygende med tre point på hjemmebane, men sluttede med et ærgerligt nederlag på udebane.

Nu gælder det igen 90 minutter på eget græs og selvom det på papiret ser ganske svært ud mod gæsterne fra Middelfart, så er målet at det igen kan blive succes på hjemmebane.

Gæsterne fra Fyn er forårets mest formstærke hold og indtager inden opgøret en sikker 2. plads. Efter et nederlag i første runde, i øvrigt til Holbæk som Jammerbugt FC netop har tabt til, har Middelfart taget fem sejre af fem mulige. Den stime skal Jammerbugt FC nu forsøge at stoppe.

- Middelfart er et teknisk stærkt hold, som har en klar offensiv profil i form af holdets anfører. Middelfart spiller god fodbold ved jorden og er på mange parametre stærke med bolden. Det er derfor heller ingen tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste, for at få succes lørdag, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Lars Justesen, der trods den store udfordring har både en plan og en tro på, at den kan lykkes.

- Når det så er sagt, så har vi selvfølgelig nogle muligheder og dem har vi tænkt os at jagte. Vi skal tilbage til basics i organisationen efter den mindre gode 1. halvleg i Holbæk. Der skal arbejdes hårdt og så får vi formentlig ikke mange chancer at gøre med, så vi skal have skarpheden tilbage – og det gælder i begge felter, fremhæver cheftræneren.

I den tætte tabel kan vært point blive afgørende og derfor skal der kæmpes for hver eneste millimeter i hvert eneste minut af hver eneste kamp. Det sætter sine krav og det gør foråret særdeles spændende.

- Det var rigtig ærgerligt at vi måtte tage tomhændet fra Holbæk, for vi kunne være rykket fra i tabellen. Det gjorde vi ikke og det fortæller noget om, hvor tæt det her bliver. En dårlig og en god halvleg er ikke nok. I dag kræver det to gode halvlege, hvis vi skal have point, siger Justesen og fortsætter;

- Ser vi på tabellen, så er lørdagens kamp vigtigere for os end for Middelfart og forhåbentlig kan det give os de ekstra procenter, som kan gøre forskellen. Jeg forventer i hvert fald at vi giver den alt, hvad vi har i os. På den anden side, så kan vi også vende den og sige, at Middelfart kan spille frit, så uanset hvad er det en svær kamp, der venter. Men vi tror på egne evner og vi tror på, at vi kan vinde, hvis vi spiller op til vores bedste. Vi har brug for pointene, for det bliver altså tæt det her. Netop derfor er det også så vigtigt, at vi tror på point i alle de kampe, vi spiller. Lørdag er ingen undtagelse. Lørdag er endnu en finale.

Forårets syvende finalekamp spilles hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 22. april kl. 15.00. Husk der er fri entre – denne gang sponseret af dagens kampsponsor Kaas Biler.