Facebook

Fornøjelig fodboldweekend for U9-drenge

U9_traeningsturnering_foraar_2012.jpg
23-04-2012

Af Thomas Jansen

I weekenden d. 14.-15. april var der arrangeret træningsweekend for Jetsmark IF’s U9-drenge. En weekend, hvor både de lokale og de globale helte var på programmet.

De lokale helte i form af Blokhus FC spillere, der agerede dommere ved weekendens træningskampe og de globale helte i form af FC Barcelona, som i de sene timer underholdte på TV skærmen.

Drengene nåede kun akkurat lige at rulle soveposerne ud i Jetsmark Hallen, hvor der var arrangeret overnatning, inden fodboldstøvlerne blev snøret og en flok forventningsfulde drenge kunne tage hul på en weekend i fodboldens tegn.

Udover Jetsmark IF deltog også hold fra de inviterede klubber fra Aabybro, Biersted, Skovsgaard og Saltum, som til træningsstævnet var inddelt i de to puljer ” La Liga” og ”Superligaen”. Efter en række lærerige og tætte kampe, blev alle kåret som vindere.

- Resultaterne var ikke så vigtige i denne sammenhæng. Målet var derimod af skabe en god weekend for drengene, fortæller Søren Larsen, som er den ene halvdel af U9-drengenes trænerteam.

Som et led i at skabe den gode oplevelse for de unge fodboldspillere, var Blokhus FC’s divisionsspillere inviteret til at udgøre dommerteamet under stævnet. Noget som var med til at skabe en ekstra spænding blandt de deltagende hold.

- Drengene synes det var ret stort at Blokhus FC spillerne dømte kampene, og der skal derfor lyde en stor tak til Blokhus FC’s spillere, tilføjer Søren Larsen, som tilmed forsikrede at de debuterende dommere sørgede for at det hele forløb som det skulle. Stævnets dommerteam bestod af Blokhus FC spillerne Søren Reese, Jonas Westmark, Kasper Stiller og Christian Overby.

Efter et vellykket stævne fyldt med god stemning skabt af de mange forældre, bedsteforældre og søskende på sidelinjen, bød resten af weekenden for Jetsmark IF’s drenge på hyggeligt samvær med fodboldkammeraterne i Jetsmark IF’s klubhus. Her stod den på pizza, men ikke mere end at der efterfølgende kunne spilles mere fodbold. Denne gang på Jetsmarks multibane.

Senere var der ganske velfortjent afslapning med spil og ikke mindst FC Barcelona på TV skærmen. Inden de udrullede soveposer endelig skulle i brug, blev lommelygterne fundet frem og det sidste krudt blev brændt af på et natløb på Jetsmarks anlæg.

Søndag formiddag stod den på fodboldtræning inden en flok trætte drenge brugte de absolut sidste kræfter på at heppe på Blokhus FC’s 1. divisionshold i kampen mod Vejle Boldklub Kolding. En fornøjelig fodboldweekend havde nået sin ende.