Facebook

Forrygende forårsstart

SoerenLynge.jpg
05-04-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s offensivspiller, Søren Lynge Svendsen, har fået en forrygende start på foråret, hvilket blandt andet har resulteret i tre scoringer.

I forårspremieren kom Søren Lynge Svendsen ind fra bænken og scorede et flot mål, mens han i udebane kampen i Varde startede inde og kvitterede for tilliden med to nye mål. En ganske fornuftig start fra den ganske fornuftige Jammerbugt FC spiller.

- At jeg er kommet godt i gang med foråret handler nok primært om, at jeg fundet mig til rette på holdet, hvilket formentlig er medvirkende til, at det hele nu flasker sig. Jeg vil arbejde hårdt for så minimum at holde niveau, og samtidig vil jeg gøre mit til at skabe de resultater der forventes af Jammerbugt FC ,forklarer Søren Lynge Svendsen om sine gode præstationer i starten af dette forår. Han taler dog hellere om holdets fine forårsstart end han ønsker at sætte fokus på egen person.

- Vores kamp i Varde var en rodet affære grundet banen og vejret. Men vi vidste hvad vi gik ind til, og jeg synes, at vi kommer godt fra start og holder dem fra reelle chancer i 1. halvleg, evaluerer Søren Lynge Svendsen, og fortsætter;

- I 2. halvleg falder vi i niveau og lukker unødvendigt Varde ind i kampen. Vi udviser dog god moral, idet vi kommer tilbage et par gange og sikrer 3 vigtige point på en svær udebane.

Sejren i Varde betyder at Jammerbugt FC i dette forår har fået fuld pointudbytte indtil videre, og sådan ser Søren Lynge Svendsen også gerne det er efter mødet med FC Sydvest 2. Påskedag.

- Ligesom i kampene imod Thisted og Varde skal vi være ydmyge overfor opgaven. Jeg forventer, at vi fortsætter det hårde arbejde og forhåbentligt kan hive yderligere 3 point, slutter Søren Lynge Svendsen, som på ny vil gøre sit bedste for at finde vej til netmaskerne for tredje kamp i træk.

Jammerbugt FC og FC Sydvest krydser klinger mandag d. 6. april kl. 15.00 på Sparekasse Vendsyssel Arena.