Facebook

Forrygende turneringsstart for U19

TommyP_web.jpg
15-08-2018

Af Augustin Akena (praktikant hos Jammerbugt FC)  

Jammerbugt FC’s U19-mandskab fik sparket sæsonens allerførste kamp på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Brønderslev i lørdags.  Det blev til en storsejr til de unge drenge fra Jammerbugt FC.

Der var lagt op til et lokalebrag tidlig formiddag lørdag d. 11/08 mellem Jammerbugt FC U19 og rivalerne fra Brønderslev IF U19 i Liga 1. Det blev til en flot præstation af talentholdet fra JFC-U19, da de slog Brønderslev IF-19 med hele 12-0, selvom Brønderslev drengene var godt med i de første 15-20 minutter af kampen.

Ifølge cheftræner for U19, Tommy Pedersen, så skyldes den gode turneringsstart, at drengene har spillet en del kampe i opstarten, og det har givet rigtig meget.

- Vi spillet Dana Cup, og der spiller vi syv kampe, og det gav rigtig meget i forhold til at vi var mange nye. Vi er 23-24 i truppen, så det gør at i år har vi rigtig mange unge mennesker at gøre med, så det er rigtig positivt og vi er også mange til træning.

- I forhold til den første turneringskamp vinder vi 12-0. Vi vidste jo godt, at vi var favoritter, men også at vi ikke skulle undervurdere dem. Det syntes jeg heller ikke vi gjorde, og det blev så 12-0, hvilket var sådan lidt vanvittigt. Det har jeg ikke været med til med et U19 hold, siger Tommy Pedersen.

Cheftræneren lægger heller ikke skjul på, hvad sæsonens målsætning er, nu når der er rigtig mange gode spillere, som er kommet ind i truppen.

- Vores målsætning er, at vi skal op i top fire, fordi så kommer vi i den bedste række, der er i Jylland efter jul, afslutter Tommy Pedersen.

Næste kamp for Jammerbugt FC-U19 i Liga 1 er, mod Morsø FC på hjemmebane lørdag d. 25. august klokken 12.00.