Facebook

Fortjent U19 sejr over Vejgaard

fbeb51ccfdb715580291bcf7e029fc86.jpg
13-11-2015

Af Thomas Jansen

Mens divisionsmandskabet og U17 er gået på vinterferie, så begynder sæsonens afslutning nu også at nærme sig for U19, som spiller sidste kamp i kommende weekend.

Efter formen at dømme, så stopper de unge talenter på toppen. I hvert fald har formkurven været opadgående på det seneste og i sidste weekend gik det ud over Vejgaard B, som blev besejret 3-0 på hjemmebane.

- De gode takter mod AaB fortsatte mod Vejgaard. Alle 14 mand var klar på opgaven, og denne gang fik vi scoret og vandt helt fortjent med 3-0, opsummerer en glad og tilfreds U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen. Kristian havde ikke meget at klage over oven på den fine præstation.

- Igen står vi godt på banen, og arbejder sten hårdt for sagen hele kampen igennem. Vi er stadig plaget af lidt skader i truppen, så i lørdagens kamp var der udtaget tre U17 spillere. Kasper Vingaa og Anton Langagergaard fik genvalg, mens der var debut til Patrick Björkmann, som spillede hele kampen og spillede en rigtig fin kamp, forklarer U19 træneren om præstationen og de lovende unge spillere.

De tre Jammerbugt FC scoringer i kampen stod Simon S. Knudsen, Andreas Nielsen og Ehab El-Sayed for. Det grundlage sejren i en kamp, hvor der kunne være blevet scoret mere.

- Set over hele kampen er det helt OK, at vi vinder. Var det endt 5-2 var dette nok et bedre billede af kampen. Holm i målet havde en af sine rigtig gode dage på kontoret, og var stærkt medvirkende til at vi spiller til nul. Omvendt burde vi nok også have scoret en 2-3 mål mere selv, vurderer Kristian Vestergaard Nielsen og fortsætter;

- Det var en solid holdindsats, der gav tre dejlige og velfortjente point. Det er vigtigt, at vi bygger på de gode takter, og holder fokus på årets sidste opgave, så vi får sluttet af med tre point. Det er vigtigt for os, understreger U19 træneren inden årets sidste fodboldkamp, der bliver et møde med Viborg på udebane søndag kl. 14.00.