Facebook

Fra Fyn med point

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
08-11-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC tilkæmpede sig lørdag middag et flot point i den svære udekamp mod sidste sæsons 1. divisionsmandskab, Marienlyst, som lige nu topper 2. division vest.

Kampen endte nemlig som den startede, 0-0, og så kunne de blåblusede glæde sig over et vigtigt point. Trods det på papiret gode resultat var der dog blandede følelser i Jammerbugt FC lejren efter kampen. Selvom favoritrollen lå hos dagens værter Marienlyst, sad den blå bølge nemlig på store dele af spillet i kampens første 45 minutter. I denne fase skabte Jammerbugt FC tilmed flere store chancer, som sagtens kunne have givet en førring inden pausen. Sådan gik det dog ikke, og så skiftede kampen karakter efter pausen. 2. halvlegs start forekom således mere rodet og med mere usammenhængende spil. Men Jammerbugt FC hang i og måtte tilmed klare kampens sidste 20 minutter en mand i undertal, idet Martin Pedersen indkasserede to gule kort og dermed rødt. Her kom Jammerbugt FC mandskabet under et alvorligt pres, men selvom det holdt hårdt til det sidste, gav de blåblusede aldrig op. Dermed sikrede Jammerbugt FC sig et fortjent point efter en målløs, men god fodboldkamp. Uafgjort var som kampen forløb også et ganske fair resultat.

- Det var en fin kamp, men jeg sidder tilbage med lidt blandede følelser, fortalte Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck umiddelbart efter kampens afslutning.

- Vi var bedst i 1. halvleg og spiller os frem til tre kæmpe chancer, som vi burde have bragt os foran på. Starten på 2. halvleg blev lidt mere frem og tilbage, og de sidste 20 minutter, efter udvidsningen, var det ren overlevelse. Vi kommer under et stort pres, men vi fighter godt for hinanden og løb de meter vi skulle, forklarer Zinck og fortsætter;

- 11 mod 11 mener jeg vi var det bedste hold idag. Vi spillede godt og skabte chancer, men vi formår ikke at score mens vi har momentum, og så som kampen udvikler sig, da vi kommer i undertal, kunne vi også have tabt kampen. Men alt i alt var det en god kamp på et højt niveau, og vi gjorde det godt mod et godt hold. Derfor er der også meget positivt at tage med videre til mødet mod et af rækkens øvrige formstærke hold i form af Odder, fastslår Zinck på vej hjem fra Fyn med et point i bagagen.

Kampen i Odder, som er årets sidste, spilles næste weekend, lørdag d. 16. november kl. 13.30.