Facebook

Fra medaljehøst til pointhøst

DSC_0023.JPG
13-03-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U17 har haft travlt i vinterpausen, hvor de vanlige forårsforberedelser er blevet suppleret med mesterskaber i futsal.

Senest var det unge hold til Danmarksmesterskaberne og efter guld ved de Jyske Mesterskaber, måtte de blåblusede her ”nøjes” med bronze. En flot præstation, selvom det ikke blev til en plads øverst på podiet. Her endte i stedet Glostrup, som også var holdet, der viste sig for stærke for Jammerbugt FC i semifinalen.

- De var fortjente vindere, helt sikkert. Men jeg synes også vi var finalestævnets andet bedste hold. Vi er godt tilfredse med vores indsats og det var en fin oplevelse og sjovt at prøve for holdet, fortæller Tommy Pedersen, U19 træner for Jammerbugt FC efter finalestævnet i Skjern.

Næste weekend går turen ned på samme kanter endnu engang. Her er destinationen Ringkøbing og her er der noget helt andet på spil. Nu gælder det nemlig point i forårets sæsonpremiere.

- Jeg mener vi er godt forberedte, også selvom vi har været lidt ramt af skader, hvilket er uvant for os. Heldigvis begynder spillerne at komme tilbage på rette tidspunkt, så vi glæder os til at komme i gang, lyder det fra Tommy Pedersen. Han forventer en svær start og en tæt turnering i det hele taget.

- Det er et godt hold, som vi lægger ud i mod. Men det kommer vi til at sige mange gange i løbet af sæsonen. Selv synes jeg vi er blevet stærkere på fysikken end i sidste sæson og vi går målrettet efter en top fire placering. Men vi får vores sag for og det er godt. Udviklingsmæssigt er det godt at blive matchet på højt plan, så det er positivt. Derudover bliver det også spændende at skulle møde nye hold. Det er også med til at udvikle og motivere os, forklarer talenttræneren, som skal styre Jammerbugt FC U17 igennem foråret i U17 2. Division.

Premieren mod Ringkøbing-Skjern Fodbold spilles søndag d. 19. marts kl. 13.00.

Se det fulde U17 program her