Facebook

Fra Nordjylland til Vestafrika i en god sags tjeneste

Fant.jpg
Jammerbugt FC's Sonny Jakobsen sammen med Fant's Erik Rasmussen, klar til at sende sækker med tøj til Afrika.
28-04-2015

Af Thomas Jansen

Jetsmark IF og Jammerbugt FC sender i fællesskab 10 fyldte tøjsække til Sierra Leone, hvor de de grønne og blå trøjer skal gøre gavn.

De er blevet flittigt brugt på græsbanerne i det Nordjyske, men nu får fodboldtrøjerne nyt liv i Vestafrika. Det sker gennem den  humanitære organisation FANT, Football for A New Tomorrow, en organisation stiftet af Erik Rasmussen, den tidligere professionelle fodboldspiller og Superligatræner.

Kort fortalt arbejder FANT, med udgangspunkt i fodbolden, for social forandring i Sierra Leone. Forandring for en bedre fremtid.  Blandt andet gennem oprettelse af idrætsforeninger i det tidligere borgerkrigshærgede land. En af drivkræfterne bag dette er som nævnt tidlige ErikR

Relationen mellem Jetsmark IF/Jammerbugt FC blev skabt, da Erik Rasmussen sidste år lagde vejen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena. Erik Rasmussen er manden bag projektets oprindelse.

Det var Jammerbugt FC’s samarbejdspartner Green Click Media, som gennem sit vidtrækkende netværk havde arrangeret fodboldkendisens besøg på stadionet i Jammerbugten. Her underholdte Erik Rasmussen med ind medrivende og underholdende indlæg klubbens mange sponsorer. Der var dog også alvorligere ting  på programmet og med introduktionen til FANT var der flere sponsorer som gav et bidrag til det gode formål.

Ønsker du at vide mere om FANT projektet kan du læse meget mere på fant.dk.

Du kan også læse mere om Jammerbugt FC’s samarbejdspartner Green Click Media på greenclickmedia.dk