Facebook

Fra stolpe-ud til stolpe-ind… Forhåbentlig!

Sonny_Jakobsen_profil.jpg
04-10-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC angriberen Sonny Jakobsen debuterede i den blå trøje ved starten af denne sæson. Siden har målet været som forhekset, men nu lysner det.

Jammerbugt FC’s nye nummer 9 har imponeret med sit spil og er kommet til mange, rigtig mange, chancer. Men lige meget hvordan Sonny Jakobsen har sendt bolden mod mål, er det endt med stolpe ud. Lige indtil udekampen mod FC Svendborg.

- Altså, jeg tænkte; det var godt nok også på tide, lyder det fra Sonny Jakobsen ovenpå første mål i Jammerbugt FC trøjen. Efterfølgende blev det også til et supermål i seneste udekamp mod Middelfart, så med to mål i de seneste to kampe, kan man håbe at forbandelsen nu er brudt… Eller hvad?

- Det vil jeg da håbe, men det er svært at love. Jeg håber at lave flere mål nu, men det siger jo lidt sig selv som angriber. Derfor har det også været skuffende ikke at have lavet flere på nuværende tidspunkt. Så det var dejligt endelig at få scoret, og det må gerne blive ved nu.

Det ville være ganske fortjent hvis heldet er vendt for den unge angriber, som trods stolpe-ud i de første kampe er glad for sin start i Jammerbugt FC.

- Jeg er faldet godt til. Klubben og de andre spillere har været flinke til at tage imod mig, fortæller Sonny Jakobsen, som udover det sociale aspekt uden for banen også glæder sig over det spillemæssige inde på banen.

- Selve spillet har jeg været tilfreds med. Alle på holdet kan spille nydelig fodbold, så det skal bare fortsætte, lyder det fra Jammerbugt FC’s nummer 9, som håber der nu er kommet hul på bylden hvad målscoringerne angår.

Det vil vise sig når den blå bølge ruller på ny lørdag d. 5. oktober hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena mod Ringkøbing IF kl. 15.00.