Facebook

Fredag gælder det generalprøven inden premieren

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
Blikket er allerede rettet mod første turneringskamp når det fredag gælder syvende og sidste træningskamp.
20-03-2014

Af Thomas Jansen

Seks træningskampe er nu afviklet og tilbage er kun generalprøven inden det lørdag d. 29. marts går løs i 2. division vest igen.

Det gør det når Brabrand kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena i forårets første runde.

En enkelt træningskamp venter dog som sagt endnu, og den skal spilles fredag d. 21. marts, hvor Jammerbugt FC skal pudse de sidste detaljer af ude mod AaB.

- Nu er vi ved at være klar til at skulle spille turneringskamp, starter Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, da samtalen falder på den kommende træningskamp mod AaB. Men selvom fokus i høj grad allerede er vendt mod forårets første turneringskamp, så nedprioriteres forberedelsernes syvende og sidste test ikke.

- At vores fokus i høj grad allerede er rettet mod Brabrand, er ikke ensbetydende med at vi bare ønsker træningskampen overstået. Det er en fin kamp at slutte af med. Vi møder en god modstander og skal bruge kampen til at pudse de sidste detaljer af, forklarer cheftræneren, som med hovedfokus rettet på Brabrand kampen samtidig erkender, at det godt kan blive en atypisk og måske lidt underlig kamp at følge.

- Både vi og AaB har første turneringskamp i tankerne, og derfor griber begge hold også kampen lidt anderledes an end vi ville under normale omstændigheder. Meget af vores spil vil være bundet op på hvordan vi forventer forløbet af Brabrand-kampen bliver. Derfor kan det blive en kamp, hvor holdene ikke spiller ud fra hvad hinanden gør på dagen, men i stedet hvad vores næste modstander forventes at gøre om en uge.

Selvom store dele af tankerne er en uge længere fremme end kalenderen, så handler meget imidlertid også om,  at dette er en sidste mulighed for inden det går løs, at få opridset de fokuspunkter i eget spil, der gennem hele forberedelsesforløbet har været i centrum. Det, og så selvfølgelig at komme godt igennem sidste prøvelse, så alle mand er klar til at dyste om point sidste weekend i marts.

- Vi har lidt småskavanker, og tager ingen chancer, men vil så vidt muligt selvfølgelig benytte de spillere, der forventes at komme i spil til næste weekends kamp. Vi skal have repeteret vores spil end sidste gang, og så er vi klar til turneringens start. Vi glæder os enormt, slutter Bo Zinck afrundingsvis af inden han og de blåblusede pudser planen af en sidste gang når de fredag d. 21. marts kl. 17.00 løber ind på AaB’s anlæg.